Мои блокажи в Гърлена чакра от този и минали животи

Медитация

Здравейте и добре дошли в страницата Тета лечение с мен – Елена Калинова. Мои блокажи в Гърлена чакра от този и минали животи.
Всички трупаме страхове, убеждения, травми и други преминавайки през живота си. Освен това носим генетични програми и опитности от минали животи. Ако някъде изпитваме затруднения в живота си, значи там има запаметена негативна опитност на Подсънзателно ниво. И тя ни движи автоматично, като привлича хора и ситуации, които ни напомнят за това. Изпадаме в едни и същи ситуации. Докато осъзнаем, че трябва нещо да преработим.
Заповядайте да освободим блокажи от областта на гърлото и шията!

Маратон за енергиен балан на Пета чакра – Запис


Темата днес е за мои блокажи свързани с изразяването, свързани с комуникацията, които съм имала винаги. Ще споделя с вас, за да знаете, че всички минаваме през трансформация и можем да си споделим и да си позволим да споделяме, за да продължим напред.

При мен се оказаха блокажи от този и от минали животи. Когато разбрах, че трябва и това да отработвам именно проблемите в моята комуникация и споделяне, разбрах, че имам коренно убеждение или това е подсъзнателна програма, която има за цел да ме държи в безопасност – опасно е да споделям. Установихме с моята прекрасна колежка Дани, че тази програма е както в минал живот, така и в този живот.

Интересни неща можем да научим чрез метода Тета лечение.

В минал живот съм била част от дворцовия персонал и съм споделила нещо, което е поставило в опасност кралете и тогава реално е бил заплашен моят живот, защото съм издала информация, която не е трябвало да бъде издадена.

В този живот си спомних нещо в моето детство, което просто ме потресе, въпреки че не съм го отчитала като травма, явно доста се е заклещило и е блокирало моята комуникация години наред. Когато бях малка и бях сама в къщи двама мъже звъннаха на вратата. Спомням си, че бяха с военни униформи. Усмихвам се, защото тази професия все пак не съм я отрекла. Те може би са откраднали тези униформи. Попитаха дали има някой вкъщи. Аз съм казала, че няма никой вероятно или кога ще се приберат другите и излязох от вкъщи. Бях наблизо и чувах шум от блъскане, тряскане. Бях тогава при моята баба и си помислихме, че съседа прави нещо, който винаги беше доста шумен и неприятен за всички останали. Помислихме си, че той нещо прави, но когато се качих в нашия апартамент видях, че той е разбит и всичко е обърнато с главата надолу, ограбено е каквото са търсили и са могли да вземат. След това дойде полиция. И може би тогава ми се е запечатала травмата. Реално в нашите ситуации от живота, които ни се случват без да осъзнаваме запечатваме блокажи, страхове и други. И тогава отново се е породило това убеждение, че е опасно да споделям, тъй като аз съм споделила информация, която реално е застрашила безопасността на дома и семейството. И като цяло винаги съм била много мълчалива, тиха, извън компаниите, контактувала съм с много малко на брой хора през целия си живот. И явно това е дало много голямо отражение, за да бъде така.

Така, че благодарение на този метод, с който работя аз също работя върху себе си и стигам до спомени и осъзнавания, които са блокирали някакви аспекти.

Съответно тази комуникация разбира се, че е изключително ажна за всеки човек, за представянето в обществото, в работна среда, в семейство и където и да е. Когато имаме блокаж там имаме болки в гърлото:

 • чести боледувания
 • други здравословни
 • щитовидна жлеза с различните варианти на проблеми – хашимото
 • фарингит
 • ларингит
 • всякакви, свързани с областта на шията
 • гърлото
 • дори и раменете влизат в тази област, ако са паднали, ако са отпуснати.

Каква е реално причината за нашите блокирани умения и за нашите здравословни проблеми, които водят и до други проблеми в отношения, в работна среда, дори и свързани с безпаричие, тъй като не можем да се заявим достатъчно добре. Всички тези аспекти реално са блокирани от различни такива преживявания и емоции, които имаме в детството си или в минали животи или на ниво родови травми.

Също така в миналите животи може да сме били обесени, заклани и всякакви такива свързани отново с тази област, така, че много са причините, но можем да открием всъщност тези коренни убеждения така наречени с метода, които да бъдат трансформирани и да се освободим от тази енергия.

Ето това е своеобразен мой резултат. Това, че правя това видео в момента е резултата от моята трансформация относно конкретната тема. Разбира се, че аз искам това да се развива и да подобрявам още и още тези умения, които до момента са ми били замразени. Имам много да уча и да практикувам, за да наваксам.

Какво са чакрите. Те са просто едни енергийни центрове, които се намират в нашето тяло, през които тече енергията.

Тази енергия може да бъде блокирана от различни емоции, породени от нашата опитност в живота – това може да са:

 • страхове
 • вина
 • обида
 • болка
 • мъка
 • тъга
 • гняв
 • омраза
 • разочарование
 • срам
 • всякакви, които се заклещват в клетъчната памет
 • а може да сме ги наследили
 • може да носим такива програми и по този начин блокираме аспектите, свързани с конкретната област

Например:

 • ако изпитваме вина и обида ние блокираме своята креативност
 • творчество
 • съзидателна енергия
 • може да имаме проблеми като импотентност при мъжете
 • здравословни проблеми в репродуктивната система при жените
 • безплодие и други

И това е всичко свързано в корена си, в същността си, в началото си на енергийно ниво с натрупване на вина, обида, болка.

И така можем чрез системата на чакрите реално да направим една диагностика върху какви неща е нужно да работим. Ако примерно имаме проблеми с:

 • парите
 • с кариерата, то най-вероятно така сме загнездили в себе си гняв
 • безсилие
 • срам
 • разочарование, свързани с 3-та чакра

Нека тези термини на чакрите да не ви объркват, да не ви усложняват, ако не ги разбирате. Просто това са едни аспекти и можете да си направите взаимовръзката ядосвам се, чувствам се безсилен, разочарован съм, срам ме е да се покажа, разочарован съм от отношение на другия към мен. Това е равно на безпаричие, ниска енергия, липса на смелост, на вътрешна сила, липса на професионална и социална реализация или не до там, до където искаме да стигнем.

Не можем да се развием достатъчно, защото енергийно сме блокирани в тези емоции. Как ги отблокираме?

Работим изцяло на подсъзнателно ниво и по този начин всеки получава своята трансформация, така, че добре дошли сте в маратона, който започва на 01.02, за енергиен баланс на 5 чакра, именно с тези аспекти относно комуникацията – дали говорим тихо или крещим. Това са две крайности и те са свързани с някакви блокажи. Дали изобщо не можем да се изразяваме, не можем да се показваме през другите, дали страдаме от здравословни проблеми в тази област. Всичко това е свързано с тези емоционални блокажи, които ние откриваме, издълбаваме, освобождаваме, за да продължим нататък с лекота.

Така, че добре дошли сте, маратонът е онлайн – 30 дни със срещи, медитации, и др. практики.

Работим на подсъзнателно ниво плюс ежедневни ритуали и домашни за изпълнение, за да подпомогнем своето балансиране и всеки сам за себе си може да вземе максимума като пристъпи към действие, да изпълнява практиките, домашните и да споделя в затворена група сред други участници какво се случва. И ето това е един много голям аспект за споделянето, защото повечето хора не смеят да споделят или съвсем малко споделят. Разбира се всеки до там, доколкото се чувства комфортно, но това отново е един блокаж. Има и още аспекти, така, че ще се радвам в следващите видеа да ви загатна и тях. Благодаря за вниманието и добре дошли сте да работим заедно, за да подобрим себе си на подсъзнателно и на съзнателно ниво вече. Да видим трансформацията в себе си и около нас, която ще последва, защото ние влияем не само на себе си, но и на семейството си и на околната среда с това, което носим и привличаме. Ако имаме някакъв страх от изказване, забранено ни е да говорим още като деца и така нататък най-вероятно привличаме хора и ситуации, с които това чувство се активира. Защото ние го носим в себе си. Когато го освободим тези ситуации ще отпаднат, ще дойдат едни пълноценни и хубави случвания в живота, така, че благодаря за вниманието. Заповядайте в маратона и до скоро

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук.

Translate »