За мен

Тета лечение с Елена Калинова

Добре дошли на тази страница!

Казвам се Елена Калинова и съм Тета практик, инструктор по K-Power енергиен баланс, и практик по Енергийна Матрица.

Интересът към методи за енергийно баласниране и трансформация възникна при мен, когато имах маса проблеми за решаване в личен план. Преди 6 години започнах да посещавам редовно лични сесии, уебинари, семинари, да чета книги и почти всичко, което ми попадне пред очите, свързано с личното развитие.

Обичам да научавам нови неща, без значение в коя сфера на живота са, да се срещам с ментори, учители и други интересни хора. Обичам срещи с мотивирани, активни и успяващи хора. 

И така, след като от една година бях редовен клиент на ТетаХийлинг сесии, реших, че е време и аз да овладея този метод, за да имам възможността да си помагам.

По същата причина преди това преминах и курсове за енергиен баланс – K-Power в направление : „Твоето ДНК не е твоята съдба“.

И сега продължавам и ще продължавам да се обучавам и развивам в тези направления, както и да усвоявам нови знания и умения, които да ми помогнат да стигна до повече хора, на които и аз да мога да помогна.

Тета леченнието, Енергийната Матрица и енергийният баланс са любими мои методи, Те всички работят на ниво подсъзнание и ДНК. Всички са трансформиращи и имат своите предимства. Аз обичам всичките им аспекти и индивидуалности, които обхващат цялостно различни аспекти от трансформацията.

Ако имате проблеми, блокажи, ограничаващи убежения, пречки, повтарящи се ситуации, заповядайте да трансформираме Вашата тема!

За всяка сфера от живота – Здраве, Пари, Връзки, Семейство, Кариера, Бизнес, Проекти, Друго – позволете си да преминете през трудностите с лекота и да стигнете до желания резултат!

ДА ЗАПОЧВАМЕ

Готови ли сте за истинска Промяна? Нека я направим Заедно!

Translate »