Здраве и благополучие – как да го постигнем трайно?

Здраве и благополучие - Тета лечение с Елена Калинова

Здраве и благополучие – защо ни се изплъзва?

Здраве и благополучие – това, към което много от нас се стремят. Защо никак не е лесно да го постигнем и да го задържим?

Защо зависи от толкова много неща в живота ни? Как така всички сфери от живота се отразяват на нашето здраве и обратно – здравето (или дефицита му) се отразяват на всичко останало?

ЕТО ЗАЩО!

Знаете ли, че нашето здраве и животът ни като цяло са отражение на нашето ПОДСЪЗНАНИЕ?

Знаете ли, че всичко, което ни се случва НИКАК НЕ Е случайно?

Знаете ли, че може да откриете, осъзнаете и заедно да трансформираме причината на всеки проблем? Тази причина се намира в нашето подсъзнание, в клетките ни, в ДНК.

Знаете ли, че има метод, който може да трансфромира страхове, блокажи, убеждения, травми на всички нива на същестуване?

За щастие Тета лечението е мощен енергийно трансформиращ метод, който изкоренява причината на Вашите проблеми, независимо дали тя се намира в този живот (в детството), в рода (генетично ниво), в минали живота или в колективното подсъзнание, или е избор на Душата ни да премине през тази опитност и да научи уроците си.

Чрез Тета лечението можем да постигнем още много – да премахнем всякакви енергийни нападения като магии, заклинания, обети, проклятия и други.

Изчиствайки проблемът на всички нива и след това интегрирайки тази промяна в живота си, можем да сме спокойни, че промяната е истинска и за постоянно!

Искате ли да постигнете здраве и благополучие в живота си?

Ако ДА, нека да започнем!

Зповядайте и на предстоящият МАРАТОН ЗА ЗДРАВЕ, който ще има и запис и където ще отработваме вредните за нас програми, за да постигнем трайно подобряване!

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!

Translate »