Златна картина заредена с положителна енергия.

Златна картина ангел в женски образ

Златна картина заредена с положителна енергия.

Здравейте, приятели. Добре дошли в страницата Тета лечение с Елена Калинова. Искам да ви представя най-новото, което направих от поредицата „Златни картини“. Те са специално изработени в процес на медитация с позитивни утвърждения и по този начин по време на процеса на създаването се зареждат с много хубава енергия.


Това е един ангел в женски образ и искам да ви покажа как блести златото, колко е красиво и разкошно. Ако търсите идеи за подарък, това може да е едно решение. Може да се направи образ по ваш избор, какъвто си изберете. Може да е зодия – зависи от повода. Може да поръчате образ по ваш избор за специален подарък – златна картина, заредена с положителна енергия да носи хубави неща на собственика си.


За въпроси, заповядайте !? Картината може да се направи също и на черен фон. Пак изглежда прекрасно. Зависи много от изображението, т.е. в момента с този ангел не би стояло добре на черен фон, тъй като значението на ангела се свързва със светлината, чистотата. Но има много други варианти на изображение, в който черния фон стои стилно, красиво, разкошно.


Така, че ако имате необходимост да измислите оригинален подарък, това може да е една идея – ръчно изработени златни картини, заредени с положителна енергия с изображение по ваш избор.Картините се правят по време на медитация с позитивни утвърждения 💛💜💛

Изображения по избор.

Бял или черен фон.

Златна картина и подаръчен ваучер за Тета Хилийнг сесия 🎁🎁🎁

Разкошен подарък за Вас или Ваш близък 🙏😍🎁

Благодаря ви и до скоро.

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбу.

Translate »