3 стъпки за Изчистване на родовата карма

3 начина за изчистване на родовата карма - Тета лечение с Елена Калинова

Изчистване на родовата карма – действие, което да отвори и разшири пътя ни напред, като ни облекчи от товара на миналото.

Здравейте и добре дошли!

Казвам се Елена Калинова и съм Тетахилинг практик.

Ще предложа моята гледна точка по темата за родовата карма.

За мен семейните взаимооитношения са най-показателни и най-въздействащи за живота на всеки човек. Можем да ги възприемаме и като барометър за това ние на какъв етап сме от личното си развитие.

Изчистване на родовата карма – Потенциал, който можем да бъде изцяло в наша полза!

Какво означава НАИСТИНА да имаме балансирани отношения със семейството си:

  • да приемаме такива каквито са нашите родинини, без да се гневим на това, което отричаме в тях (имаме го и в себе си и го отричаме и в себе си, но може да го отработим)
  • да сме благодарни, затова че нашите родители са ни създали, без очаквания за повече и без убеждението, че са ни длъжни за нещо в този живот (Отне ми цял живот, за да разбера, че никои на никого не е длъжен)
  • да вдъхновяваме и мотивираме личното си семейство (съпруг/съпруга, деца), без да ги критикуваме за чертите им, които за нас са недостатъци
  • най-вече ние да се чувстваме балансирание, което се постига с вътрешна работа, ако това не е нашето обичайно състояние
  • и друго, което ще допълвам 🙂

Като Тетахилинг практик, най-важното и ценно за мен е, че отработвам личните си проблеми. В тази моя опитност, аз осъзнах, че най-близките ни взаимоотношения в семейството (и не само), всъщност са кармични. Те са свързани с предишни животи, в които сме се срещали, но е останало какво да научим един от друг и какво да отработим. Затова се срещаме и в този живот.

Нищо, наистина, нищо не е случайно и в това все повече се убеждавам. Работейки често с мои колеги, стигаме все по-надълбоко в енергийно отношение за разрешаване на проблемите си и до все повече прозрения и открития.

Семейната / родовата карма е свързана и с цялата ни семейна система. И все пак ние сме избрали точно тази семейна система, защото в нея най-добре можем да научим уроците, които сме избрали да научим в този живот.

Как можем да разплетем кармичните възли с рода и да останат пълноценните и балансирани отношения в 3 стъпки?

  1. Можем да проверим за всеки член от семейството, с който не се чувстваме комфортно, имаме постоянни спорове, неразбирателства и други проблеми, кога и как се е зародил проблемът между нас.

Чрез Тета лечение ние получаваме тази информация, тъй като терапията работи на всички нива на съществуване. Това е една от причините Тетахилинг да е най-мощният и всеобхватен енергиен метод.

2. След като открием кога и защо се е зародил казуса с определен човек, ние го трансформираме в позитивна промяна.

3. Усещайки разлика вътре в нас, можем да я интегрираме и в реалния живот с няколко лесни стъпки за домашно.

След това осъзнато проследяваме развитието на нашите взаимоотношения и, ако е необходимо можем допълнително да ги подобрим, чрез последваща работа.

Колко искаме да подобрим живота си и колко по-добре искаме да бъде всички – зависи изцяло то нас. До къде сме готови да стигнем в олекотяването на Съдбата си – това е изцяло наша отговорност.

След като вече знаеш това, можеш да си позволиш позитивна промяна още СЕГА!

Или да изчакаш, докато бъдеш принуден от външни обстоятелства и нямаш друг избор – ти решаваш!

Ако желаеш, заповядай да се запишеш за Тетахилинг сесия или други енергийни практики!

Убеди се в действието на Тета лечението от тези БЕЗПЛАТНИ РЕСУРСИ!

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!

Translate »