Интервю с Веси

Отзив за Матаронът за Теглото - Енергийна трансформация с Елена Калинова

Отзив на Веси от Маратона за енергийно освобождаване от проблемите с теглото


Здравейте, добри хора. Казвам се Елена Калинова и съм практик по енергийна трансформация. Работя с методи като Тета лечение, Енергийна матрица, Енергиен баланс и Неврографика. Днешното видео е свързано с нашата прекрасна Веси и нейните резултати относно маратона.Който е за енергийна трансформация на проблеми с теглото. Идеята е, че ние не просто трупаме излишно тегло на клетъчно ниво, а че всичко това е свързано с наши емоционални травми, блокажи и убеждения, които заедно отработваме в този маратон. Работим с различни практики и домашни и наистина се получи едно уникално завихряне на енергията в групата. Всички, които участвахме изпълнявахме практиките и домашните (аз също съм между тях) споделяме своите резултати. Сега Веси ще разкаже за себе си.


Всичко, което ни се случва на физическо ниво – дали това са проблеми с теглото, парите, със здравето, с отношенията, с каквото и да е, те имат своята енергийна причина. Методите, с които работя (те работят на най-дълбокото ниво – на ниво подсъзнание, където се заражда всичко и след това се материализира) помагат да намерим травмите, блокажите и убежденията на подсъзнателно ниво. След това ние ги трансформираме в маратона и ги заместваме с нови, позитивни програми, за да може от тук нататък да олекотим нашата система и да продължим по-свободни и по-щастливи.


-Веси, мила, заповядай да споделиш относно темата с теглото. Преди да започнеш маратона какво си опитвала, до къде успя да стигнеш и след това как беше за теб процеса? Какво наблюдаваше и осъзна за себе си?


-Здравейте, приятно ми е. Веселина се казвам, на 35 години от Смолянския край. Имала съм проблеми с теглото, пробвала съм най-различни варианти, но не съм имала успех. Попаднах в една група, от която също съм много доволна – свалих много килограми, но осъзнавах, че имам вътрешни блокажи. Вътрешни задържани душевни неща, които трябваше да ги изкарам, трябваше да ги излея и започнах да търся. Така попаднах на Ели. Много съм благодарна за всичко, което направи за нас през целия маратон; за цялата трансформация, която ни подари. Изключително много ти благодаря. Наистина аз се чувствам много по-различна, душевно по-свободна.


От практиките – много съм доволна от медитациите. За първи път се включвам в медитации. Преди съм си пускала и съм заспивала с такава музика, но определено това е много по-различно. При Тета хилинг медитациите усещанията са по-различни. По-различно чуваш нещата, по-различно ги възприемаш. Има огромна разлика.


Също домашните, които ни даваш са уникални и специално за мен те изключително много ме извадиха от зоната ми на комфорт.

И съм много доволна. В предишни групи, в които съм била също се е споменавало, публикувало се е да пишем писма до вътрешни блокажи, до хора, които са ни наранили по някакъв начин или нещо наше вътрешно, което ни тормози.

Но аз някакси не го приемах толкова на сериозно.

Струваше ми се нещо ненормално, нещо, което не мога да възприема. Като цяло реших да се отпусна в твоите ръце и да следвам съветите ти и да спазвам каквото ни казваш. Много съм доволна, защото надскочих огромни „трапове“, нива в моя живот. Имам огромна промяна, даже не съм очаквала. Преди също съм писала писма, но сега не съм очаквала, че вътрешно ще изживея цялата промяна. И съм изключително много доволна за всичко.


Относно неврографиката, която ни даваш – на мен много, много ми харесва, много ми допада. Действа ми успокояващо и постоянно си рисувам.


Като слушам видеата, които ни даваш през деня си правя поне три пъти една и съща практика, ако не и повече. Много съм доволна от всичко това. Не съм очаквала, че след написването на едно писмо от домашните, които ти си ни давала аз ще почувствам такава енергия. И повярвах в това нещо, истински повярвах, когато трябваше да правим медитация за вътрешното дете. Аз не можех да си представя това вътрешно дете, поради друга причина, която имах в главата си. След написването на писмото и при правенето на медитацията, аз успях да си представя моето вътрешно дете. Толкова много отговори ми даде… достатъчни за моята промяна.


Също искам да споделя, че имам един килограм свален, който чувствам, че е свален от душевен товар. Не съм се мерила, за да видя дали от обиколки, но душевно го чувствам свален. И съм ти изключително много благодарна. Дано повече хора се замислят за такава трансформация, такава промяна. За мен това е душевно много голяма промяна.


– Браво, Веси на теб, защото тези резултати са свързани изключително с твоята решителност и действие да направиш нещата. Ти ги приемаш и ги правиш и именно за това имаш резултати. И аз те поздравявам за тази смелост да се срещнеш и да започнеш да опознаваш себе си все по-добре, и по-добре, да махаш това, което ти тежи. Дори и без да сме правили тренировки, работейки само на подсъзнателно ниво абсолютно е възможно да материализираме по време на процеса. Ти сподели също, че имаш и сбъднато желание.


– Да, наистина. Вече са две – с рисуване на неврографика. Не съм си представяла нещо голямо или невъзможно, а нещо нормално изпълнимо. И наистина се сбъднаха.


– Поздравления, Веси! Това се случва, защото ти си освободила нещо старо и непотребно. Освободила си място за новото и хубавото. Представи си да имаме една стая пълна със стари вещи. Няма как в нея да внесем нещо ново и красиво. Няма дори къде да го оставим. Когато започваме да разчистваме има място и новото идва с лекота, и една по-хубава енергия.


Ще обясня малко за тези медитации за всички, които ни гледат. Те са изключително дълбоки, в тета вълни и там директно хващаме програмите, убежденията, блокажите, които имаме на групово ниво и след това ги заместваме с позитивни програми след разбирането на нашите ползи и уроци.

Именно за това тези медитации са толкова дълбоки,толкова трансформиращи,толкова осъзнаващи.

Те докосват човека – много от вас казват, че плачат, че се изпотяват, че ги боли някъде, че се прозяват, че заспиват. Всякакви физически усещания или пък спомени, чувства. Това е прекрасно и означава, че човекът е допуснал медитацията и е влязъл в един релакс. Той е допуснал медитацията да работи за него. Който е в по-стресирано положение е необходимо да повтори няколко пъти медитацията, за да влезе в процеса.


В маратоните ще оставяме записи, за да може тези практики да се преповтарят до колкото човек желае, до колкото усети олекотяване и всички негативни усещания да се заменят с позитивни.

За всички, които искат да работят върху себе си и то на най-дълбокото ниво, за да разчистят пътя си в енергийно отношение нататък с цел чрез действията си с лекота да постигат мечтата и намеренията си, да се считат поканени за маратоните. В една подкрепяща група, в един синхрон, в една последователност в девет срещи, 21 дни е достатъчно време, за да започнем един процес; да влезем в него и да получим и резултати. Така, че изключително ефективни са тези маратони според всички участници. И аз съм щастлива, че сме в този процес.


-Веси, ти си много изпълнителна. Благодаря ти, че го правиш за себе си. Благодари си и ти – можеш да се наградиш с нещо, да се зарадваш. Това е много важно да се разбере, че единствено от човека зависи да предприеме действията и да започне да работи за себе си. Дори и да давам нещо полезно, ако просто стоим и слушаме или го знаем, то не ни носи никаква полза, не ни носи никаква промяна.

Когато започнем да практикуваме с ясното съзнание, че го правим, за да подобрим своята система, тогава с постоянство и желание идват и резултатите. Така, че браво за твоята отговорност, твоята осъзнатост, твоето желание и твоето действие. Веси, тези резултати са изцяло постигнати от теб и ти така си направила един голям подарък за себе си.


– Да, не съжалявам за подаръка, който съм си направила. Много съм благодарна и всеки, който има нужда от такава трансформация нека се запише. Енергията е голяма и за това, че практиките ги водиш на живо – онлайн, виждаме се лице в лице с теб и другите участници. Енергията е много по-голяма отколкото да гледаш един лайф или видео.


– И още по-хубавото е, че който си позволи да сподели аз съм в състояние на тета вълни и до мен достига точната информация от вашето споделяне. Мога да дам директна обратна връзка, че може би някой има някакво съпротивление, някакъв блокаж и каква може да е причината, за да си го отработи. Така още повече да оптимизира своята работа.

Така, че споделяйки, дори и да е в чата а не във видеото, аз мога да дам ценна обратна връзка. Така ще разберете за неща, на които до момента не сте обръщали внимание. Това е съвсем нормално. Случва се и при мен, когато работя с колега за себе си, т.е. човек не може да се види отстрани и е свикнал с това, което носи, не му прави впечатление. А точно там има нещо, което да се отработи. Нека благодарим също и на Кати от „Зоната“, чрез която се срещнахме и запознахме.


– Аз също много благодаря, от нея също съм много доволна.


– Да, тя е разкошна и много я харесвам като енергия и като информация. Така, че продължаваме заедно напред. Толкова много хора има, чрез които може взаимно да си помагаме и да направим деня си по-хубав.


-Да, даже с предизвикателствата, които тя също прави и твоите онлайн срещи, които са на живо и получаваме тази връзка и енергия. За мен това е много голямо предизвикателство да застана и да говоря пред камера, даже огромно предизвикателство. И благодарение на тези zoom срещи малко по малко прескочих този страх.


– Браво, Веси! Пожелавам ти да си позволяваш да се показваш, защото винаги има какво човек да покаже и да бъде полезен на другите и така да се чувства удовлетворен. Така, че желая ти още красиви неща да ти се случват и продължавай с работата върху себе си.


– Да, благодаря много. Разбира се, че ще продължавам до следващото предизвикателство заедно.


– Благодаря, всичко хубаво за сега.

– Благодаря, лек ден.

Възползвайте се от безплатните ми медитации тук.

Свържи се с мен

Последвай ме в фейсбук.

Translate »