Интервю с Краси

Отзив за Матаронът за Теглото - Енергийна трансформация с Елена Калинова

Отзив от Краси за Маратона за проблеми с теглото. Здравейте, прекрасни хора. Казвам се Елена Калинова и съм практик по енергийна трансформация. Използвам методи като Тета лечение, Енергиен баланс, Енергийна матрица и Неврографика. Всички те работят на ниво подсъзнание, където се крият всички причини за нашите проблеми. Когато намерим травмата, убеждението, страховете и ги трансформираме ние започваме да чувстваме едно олекотяване в себе си и в живота си, и можем да продължим напред по-пълноценно.


Днес ще ви представя прекрасната Краси, която е участник в Маратона за енергийна трансформация на проблеми с теглото, а именно там работим в дълбочина с причините.

Емоционалните причини за проблемите с теглото, които трупаме на клетъчно ниво, които имат директна връзка между нашето вътрешно състояние, между нашите блокажи, травми, убеждения и страхове. И това как тялото се материализира, за да ни защитава, за да ни предпазва, за да ни служи. Това е директна връзка за това в маратоните работим на енергийно ниво в подсъзнанието, за да си разчистим пътя и след това по-лесно да осъществим своите цели, мечти на физическо ниво.

-Краси, заповядай да споделиш какво беше твоето усещане за темата с килограмите преди маратона, как ти въздействаха практиките, домашните. Много държа да се изпълняват домашните от всички. Това е изцяло за ваше добро. Аз също ги изпълнявам. И как след края на маратона се трансформира твоето усещане и осъзнавания Краси, а може и някакви резултати да си получила на физическо ниво, така, че заповядай да споделиш.

Здравейте на всички! Казвам се Краси! Радвам се, че мога да ви приветствам, че сте на правилното място. Когато аз попаднах на информация за маратона открих, че съм сигурна, че това е моето място. С желание започнах да изпълнявам всички насоки като бях убедена, че ще има резултат за мен, за който ще ви кажа и накрая. В началото мога да ви кажа, че Ели най-приятелски подхожда към всички, подкрепя ги, насърчава ги, което за мен в този забързан живот много ми помогна. Все едно като малко дете ме преведе по мостче, по което аз не бях вървяла до сега.


Преминахме заедно всички срещи – бяха невероятно жадувани от мен, защото знаех, че това е награда за забързаният ми ден.

Дори и да нямам възможност мога да си направя нещата на запис, защото когато ги преговарям имам коренно различни усещания от първоначалните. В началото по време на медитациите имах някакви протести в себе си – кихах, кашлях, задавях се, случваше се да изхвърлям от себе си течности от всякъде. Докато сега усещам едно блаженство, което не бързам да изживея, а да го запазя на малки глътки.


Писането на домашните те стимулира някакси да оформиш мисълта си и да избистриш детайлите. Ако по време на медитациите изживяваш нещо мигновено, писането на домашните ти помага да изчистиш детайлите. Имах някакъв протест с изгарянето на писмата. Пазих си ги. Но днес бях щастлива от факта, че бях си подредила мислите и знаех, че вече е дошъл момента да ги изгоря. Ако искам ще си напиша нови, но те вече свършиха своята функция.

Щастлива съм, че имам едни нови знания и умения, които мога да си прилагам като неврографиката, защото продължавам да си рисувам по други теми неща. Нещо, което виждах в пространството и не знаех точно как се случва и мислех, че е доста по-сложно. Оказа се, че това ми е приятно. Когато имам някакво натрупано напрежение и въпроси по тема някаква, по която мога да подредя мислите си дори и сама със себе си използвам практиката.


Можете да се гмурнете изцяло в маратона, защото ще усетите някакъв невероятен растеж в себе си.

Аз мога да се похваля, че с лекота олекнах 2 кг без да съм променила начинът на хранене. Аз си се храня балансирано, но имам да отметна няколко килограма. Хубавото е, че мога да кажа, че срещам по улицата хора, които ме спират и ме питат защо сияя така. Вчера ми се случи нещо, което отдавна, по-скоро никога не ми се е случвало.


Питали са ме хора, който ме познават как съм свалила толкова много килограми, но не са ме питали защо сияя така и защо се усмихвам. Може би съм го направила неволно, може би благодарение на маратона. Но това си личи и когато си уверен в себе си, когато си вярваш ставаш успешен и всички го усещат. А какво по-хубаво от това да ги заразиш с усмивка, да станат и те усмихнати. Да си махнат киселата физоономия от лицето. Дано сме повече, дано се срещаме все по-често тук в маратоните и да заразим все повече от нас. Успех!

-Краси, благодаря ти! Много съм щастлива за твоите 2 кг. и за твоето сияние, защото това са свалени блокажи от теб. Разбираш ли? Краси, 2 кг. убеждения ти си свалила. Чрез тези практики, чрез писмата ние изваждаме това, което стои в нас и го олекотяваме, и вътрешно душата си, и материално с тяло, защото Тета лечението и подсъзнанието са директно свързани и с тялото. Това, което носим като програми то е запечатано в нашите клетки и просто работим на всички нива на съществуване.


И това, че сияеш как няма да сияеш. Представи си една къща затрупана с всякакви неща – като се разчисти, като се освежи, като влезе светлината как блести и какъв по друг начин, каква друга енергия носи. Това са и нашите тела, това е нашата енергийна система по същия начин. Отмахваме това, което ни пречи и си позволяваме да се срещнем и със неща, които са дори болезнени, травматични за нас, но безопасно.

Просто да осъзнаем, че ги носим и те ни тежат, и си позволим да ги освободим по един възможно най-приятен начин. Човек все едно се преражда всеки път, когато малко по-малко отмахва от себе си нещо така дълбоко таено, защото то съществува. Дори да искаме да потулим нещо, да забравим ние продължаваме да си го носим, а то продължава да гние в нас, да се увеличава като проблем.


И тук е момента, в групите, в подкрепата с нежност, с безопасност, с нагласа на любов към себе си всеки може да постигне това и разбира се обратната връзка е много важна. Винаги съм щастлива да я дам, когато има споделяния и проблем във видеата и в чата, защото аз хващам точно тази информация, която е важна за вас и до сега не сте обръщали внимание. Точно този детайл, в който е нужно да се вгледаме, да се трансформира за това приветствам всички да споделят и така още повече оптимизират своето представяне и да продължаваме напред.

Абсолютно да. Наистина аз имам много малко знания по принцип за чакрите. Сега тепърва започвам да чета за това. Но виждам как наистина е вярно това. Най-вероятно примерно както сега предстоящия маратон е за 1 чакра аз виждам, че единствено там имам останали натрупани килограми в краката и до кръста. Всичко друго съм го изчистила по някакъв начин. Значи все пак има нужда точно в тази насока. И в същия момент при други хора виждам, че има друг проблем, който пак е с това свързан. И започвам вече някакси, когато се срещам с хора без да искам да ги анализирам. Когато споделя, че имат някакъв проблем… Ето сега моя позната сподели, че нямала сила, нямала тонус, нямала енергия. И като започвам да обяснявам не ми повярва някакси. Казвам „не си дорасла още“. Може би в по-късен период ще ти напомня пак.


Информацията не трябва да е насила. Трябва някой да я е пожелал.

-Да, Краси. Хората не са запознати. За мен важното е, че ние правим практиките. Ние не просто някаква теория обясняваме, а с действията си правим своята трансформация, за да имаме резултати. Наистина както на енергийно, така и на физическо ниво. Домашните са свързани с действия и това е важно, защото за да имаме такъв резултат както на енергийно, така и на физическо ниво, трябва да действаме. Така затваряме този цикъл за едно пълноценно изживяване и отработване на нещата.


Дори и да не сме запознати с теорията това не бива да спира никой, не бива да го притеснява, защото виж сега ти се притесняваш, че не си имала информация. Това плод на нашето съвремие – някакво такова убеждение, което наслагват, че трябва всичко да знаеш, че трябва да е изпипано всичко, а къде остава това да се доверим на процеса. Колкото знаем, толкова. Т.е. доверие и в процеса, и в живота и в примерно хората отсреща.


По-важно е да правим нещата и в процеса узнаваме това, което е ценно за самите нас. Дори и да сме изчели 20 книги по дадена тема. По-важно е да разберем как тази тема е свързана с нашата система и с това, което ние преживяваме за нея. И как да го отработим, да го трансформираме, за да излезе позитивно. Така, че не се притеснявайте, дори да не знаете нищо по въпроса, просто заповядайте на маратоните, доверете се на процеса.


Ние сме свикнали да сме прецизни, да сме запознати, да сме информирани, а това е черта на хората от съвремието. Защото всичко е свързано с информация. Всеки трябва да се старае и така нататък, но ето тук в среда, която е нужно да се отпуснем. Да релаксираме, да сме извън нашия стрес, извън стандартите, извън правилата. Извън това, което ни казват да правим. Извън това, което всички очакват от нас да правим. Ние сме забравили да си позволим да се отпуснем, да се доверим, да изключим мозъка си. Да изключим мисленето си, да изключим логиката си, защото за мен тя основно пречи.


Защото сигурно много от вас имат някаква мечта и веднага започват да мислят това не е възможно.

Aз не мога да го направя. Хората какво ще си помислят, та то не е логично, то не се прави така, трябва така и така по някакви зададени стандарти, т.е. тук не си позволяваме в себе си да се отпуснем, да се доверим на процеса, на живота. По друг начин да подходим, защото така сме възпитани, такова е времето, такова е обществото, такива са работните места. Именно за това е много ценно да бъдем и в една среда, която ни балансира. В едни практики, които ни дават това време и пространство, откраднати от всички. Нашето лично време то е заето със семейството, с работата , с дома, с всякакви ангажименти, но не и с това да успеем да останем сами на спокойствие.


Да опознаваме малко по малко себе си и да бъдем в една хармония със себе си.

Така, че това е изключително ценно, което всеки може да направи за себе си и да подобри своето светоусещане. Преминаването през деня, да си постави цел за деня, намерение, което да следва, да бъде удовлетворен от резултатите. Без напрежение просто така стъпка по стъпка , това е процес.


И за това всички, които искат да намерят едно островче на спокойствие за себе си, да забравят за миг за ежедневието. Да подобрят здравето си, да подобрят емоциите си и по външната среда да отговаря, нека заповядат. Ние сме толкова свързани с всички, че всички споделят когато направят вътрешна промяна как отвън хората забелязват това. Нещо там им се случва – сбъдва им се желание, нещо получават, т.е.. Директно нашата трансформация отдава такъв сигнал на вселената, че имаме позитивна програма и тя ни отговаря по същия начин. И съответно отговаря и ако се държим и за негативни програми, така, че винаги можем да се наблюдаваме и да имаме това осъзнаване. Ако нещо не ни върви, значи има за какво да поработим върху себе си.


-Благодаря ти, Краси! Аз съм отвлякох, но мога да говоря дни наред просто за тези методи. Искам просто хората да си позволят да чуят, че е безопасно, дори и без да са подготвени теоретично, дори и без да знаят за какво става въпрос. Ние сме просто в една среда – подкрепяща, релаксираща, което е изцяло позитивен план и всеки може да го направи за себе си без страхове. А пък ако има страхове, тук е мястото да ги трансформираме.

Иска и малко търпение.

-Да, ами благодаря ти, прекрасна Краси! Че ти също си поела отговорност за себе си, разбрала си, че зависи от теб да подобриш себе си и живота си. Разбрала си, че е нужно твоето действие, активно участие. Защото няма никой друг на света, който да свърши тази работа вместо теб и ти благодаря. Че си била постоянна с желание и си постигнала тези резултати. Това е изцяло твоя работа, изцяло подарък от теб за теб. Така че какво по-хубаво от това да разберем, че всичко зависи от нас и да поработим за това, което искаме да подобрим.

Да, наистина е така. И даже съм си набелязала нови теми, нови задачи, нови домашни . С желание съм си ги набелязала, не като другите да съм с отлагане.

-Когато имаме отлагане просто най-вероятно има нещо, което там ни боли, нещо ни притеснява, нещо е травмиращо за нас. И именно тук е помощта на практика или консултанта, който да въведе в процеса бавно и безболезнено. Самия тета лечител може да види информацията за човека и да разбере какво е нужно ……

Всичко е в нашето подсъзнание, което има цел да ни пази от болките, да ни пази от травмите, защото неговата основна задача е да ни съхранява живи, здрави и в някакво благополучие. Така, че ако то автоматично разбере, че ще стане нещо опасно за нас, то ще се опита всячески да ни предпази. Ние може да го забравим или да го отричаме, че не съществува, но по този начин само себе си можем да излъжем.


Така, че съвсем нежно това може изцяло тета практик да го свърши вместо човека, да разбере каква е информацията. Да бъде трансформирана и така да бъде освободено това, което стои и нямаме нужда от него. Имаме нужда от това да живеем сега, пълноценни, заредени, освободени от излишното и напред. То е пристрастяващо – едно да подобрим, и още, и още. Какво по-хубаво от това.

Да, абсолютно.

-Така подобряваме и семейството си, т,е, първо по генетична линия ние отработваме програми, които може би сме наследили. Като ги отработим в себе си, те се освобождават и от родовата система. И спират да се предават на нашите деца, племенници и т.н. Защото те също са свързани с 7 поколения назад, но ние сме свързани със 7 поколения назад. А нашите действия и програми влияят на 7 поколения напред, което човека ако се замисли освен за себе си и собствения си живот би могъл да олекоти така и част от бъдещето на любимите си хора. Разбира се не зависи само от нас, защото имаме цяла семейна система.


Ние работим за нашата собствена духовност и това, което зависи от нас. Всеки отговаря за себе си и можем да се олекотим, подобрим себе си и семейната си система. Може да забележите и в отношенията на вашите колеги към вас може да настъпи промяна, подобрение. Познати, да срещате хора, които да ви носят интересна информация. Просто едни такива вълшебни неща да ви се случват, но те всъщност следват закона за привличането. Т.е. внедрили сме нещо хубаво и започват хубави неща да ни се случват. Работим, наблюдаваме. Работим, наблюдаваме.

Добре, мила Краси, много ти благодаря!

И аз благодаря, че се срещнахме, може би в точния момент, защото сега съм в отпуска и можех да се насладя на нещата.

-Добре, чудесно Краси ! Продължаваме напред Краси. Успехи на всички и до скоро!

Възползвайте се от безплатната ми медитация тук

Свържете се с мен

Последвай ме в фейсбук

Translate »