Какво изпива енергията ти

Какво изпива енергията ти? Какво източва енергията ти?

Добре дошли в страницата Тета лечение с мен – Елена Калинова. Това е още един блокаж, който стои на пътя ни пред нашето благоденствие и също е свързан директно и със здравето, и с парите, и с нашата проява в професионалната сфера, грижата за околните, за семейството. Изобщо нашата енергия е свързана със сферите на нашия живот и ако има нещо, което източва нашата енергия без дори да си даваме сметка, то тази зависимост, тези негативни вплитания определено буквално съкратяват нашия живот, нашето благоденствие. Пречат ни да вървим напред, да се развиваме, да сбъдваме нашите мечти и желания.

Така, че нека да направим едно кратко упражнение. Ако сте на тихо и спокойно място без да шофирате, без да работите…затворете очи за момент и опитайте да се свържете със себе си и помислете какво е това пред което се чувствате безсилни, пред което се чувствате изтощени, отчаяни, с което не можете да се справите, което ежедневно източва вашата енергия и вие оставате изтощени.

Като болни, буквално в края на деня нямате сили за нищо. Какво е това за вас? Какво изпива енергията ти?

Дали са недовършени отношения и мъка или болка по загубата на близък човек? Дали това е свързано с дете, родител, партньор или друг? Дали се чувствате напълно изтощени от вашата работа, изцедени като лимон от стреса, от други проблеми, от безпаричие? Дали се чувствате отчаяни и безсилни, влагайки постоянно енергията си в нещо, може да е имот или друга вещ, или проект? Какво е това за вас в което влагате енергията си? Не можете да постигнете резултатите, които очаквате, накрая се чувствате тотални изтощени и смазани и сякаш няма оправия и това продължава. И сякаш не можете да се разделите с това нещо. Вие сте като скачени съдове и вашата енергия изтича там.

Какво е това за вас? Може да напишете в коментар осъзнавайки коя е тази пробойна, която е нужно да трансформираме и хармонизираме, за да спрем това безкрайно изтичане на нашата енергия. Направихме такава медитация в маратона за парите, където заменихме тези енергийни зависимости с позитивни програми, така, че добре дошли сте в маратона за парите и там да се възползвате от тези дълбоки медитации и други практики за трансформация.

И също така мисля да направя подарък на всеки, който избере лична сесия, да получи един месец безплатно включване в маратона за парите.

А също така мога да направя и частично включване в този маратон. Който маратон пък ще продължи до края на януари и ще имаме доста, доста работа. Задълбахме в теми като страхове, наследени програми, други блокажи. Сега приключи медитацията за освобождаване на това, което източва нашата енергия. В петък предстои да започнем аскезата и да работим за желаната и мечтаната сума пари, която искаме да получим като действаме по специален начин.

Така, че добре дошли сте, благодаря ви за вниманието. Който желае нека се присъедини в безплатната група на маратона, а който иска може да се включи в продължението, където сме – ще дам възможност като подарък от мен промоционални цени, за да може повече хора да се възползват и да вървим напред заедно, да споделяме своя опит и така да знаем по какви теми да работим, които са актуални за групата и ще дадат качествен резултат. Благодаря ви безкрайно за вниманието. Ще пусна повече информация за тези промоции.

Това, което е свързано с парите е свързано с целият ни живот. Ако ние имаме енергийни зависимости с хора или неща:

  • ако там изтича нашата енергия
  • ако имаме тежки емоции като страхове
  • вина
  • срам
  • разочарование
  • болка
  • мъка и още други, тогава също се блокира нашия поток на парите, може да ни причини здравословни проблеми
  • проблеми в отношенията
  • с работата и други

Този маратон е двумесечен, за да можем да обхванем повече аспекти, а така като гледам може да продължим и след втория месец, за да постигнем още повече.

Ще видим как ще вървят нещата. Кой какво споделя за себе си като осъзнавания и резултати и какви действия извършваме. Така, че слагайте си чантите на земята, зареждайте си портмонетата със зарядно и може да си слушате мелодии за изобилие (има такива в youtube.com), които ви харесват и още такива ежедневни подпомагащи ритуалчета. Oтделно правим нашите дълбоки трансформиращи практики, за да освободим и да отключим това, което ни тежи и ни блокира.

Благодаря безкрайно за вниманието. Заповядайте, поканете ваши близки и познати да се присъединят към нашите практики. Това може да е един ваш личен коледен подарък за себе си или за някой близък. Най-добре за себе си, защото ако вашия близък не е настроен на тази вълна най-добре вие ще усвоите това, което искате. Ако сега сте на тази тема, позволете си изобилие – за това ще дам промоционални предложения, за да може да се възползвате без да се спирате заради цената, която на маратона е символична. Два месеца практики само за 70 лв. Така, че добре дошли и до скоро. Помислете какво е това пред което се чувствате безсилни, какво изпива енергията ти?

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук

Translate »