Маратон Подарък за всяка лична Тета хилинг сесия до 15.11.22 

Вземи онлайн маратон подарък по избор за всяка твоя лична Тета хилинг сесия с мен.

Здравейте, добре дошли в страницата Тета лечение с мен – Елена Калинова. Искам да Ви представя тази изненада, този подарък, който правя за Вас. До 15. 11 всеки, който заяви лична Тета хилинг сесия с мен може да избере предпочитания от него маратон – подарък. Той може да е от тези на запис или директно да се включи в текущия. Маратоните на запис са Маратон за теглото; Маратон за 1 чакра; Маратон за 2 чакра; Маратон за 3 чакра, а може и да се включи на живо в предстоящия Маратон за сърдечна чакра. Така, че добре дошли сте.


Ако имате казус, който Ви тормози, който ви омръзна да търпите.


Ако всеки ден срещате едни и същи проблеми и те се повтарят с години и се задълбочават – дали това са здравословни проблеми, в отношенията, проблеми в кариерата, бизнеса.


Проблеми свързани с пари или каквото и да е важно за вас, без значение в коя сфера имате затруднения и блокажи.


Дори и да искаме да постигнем наша мечта, но постоянно срещаме пречки и затруднения.


Имайте предвид, че винаги ще открием тази енергийна причина в нашето подсъзнание. Именно за това Тета хилинг лечнеито и метода е толкова мощен, защото работи на всички нива на подсъзнанието. Работим на ниво този живот, детството, работим на генетично ниво, т.е. програми, които наследяваме от нашата родова система. Работим на историческо ниво, ако имаме тази програма от минал живот и все още трябва да научим уроците от нея. Работим на душевно ниво, както и в още няколко допълнителни аспекта, така, че добре дошли сте. 9


Ако ви омръзна да търпите едно и също нещо.


Ако сте пробвали какво ли не и то не е довело до резултат.


Заповядайте за още една гледна точка – именно подсъзнателните блокажи, травми, убеждения, страхове, който реално материализират това, което ни се случва, тъй като нашето подсъзнание управлява 95% от нашия живот. Именно за това е толкова мощно.


Когато комбинираме работа на енергийно ниво и работа на физическо ниво, тогава можем да постигнем ефективен, пълноценен и дълготраен резултат. Какво имам предвид. Ако искаме да подобрим нещо в живота си, например отношенията с партньор, с деца, родители, семейство или пък отношенията на работното място с шефа или в друга област (но давам пример с отношенията), то започваме да изследваме и да търсим първопричината на проблемите. Това, което стои в нас като затруднение, като убеждение. След като го трансформираме реално имаме съвсем други усещания и възприятия. Това могат да го потвърдят хората, които са преминали Тета лечение като лична среща, а за тези, които още не сте това е нещо, което трудно би могло да се опише с думи.


Определено е нещо, което се преживява през личното усещане и опит. И мога да го сравня с това колкото и да ви разказвам какво е усещането да сте мокри от вода, няма как да придобиете автентичното чувство, ако наистина не се намокрите. Така, че добре дошли сте в този мощен трансформиращ метод за оптимизиране на нашата енергийна физическа система, за нашето настояще и предстоящите ни по-добри ситуации, които да идват към нас.


За всичко това получавате и подарък – маратон по избор, който да практикувате в удобно за вас време и място. Може да вземете такъв на запис или да се включите на живо в маратона ни за сърдечната чакра. Добре дошли сте. Благодаря Ви и до скоро.

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук.

Translate »