Наследени програми за парите

Програми за парите

Наследени програми за парите. Здравейте, прекрасни! Включвам се от нашата зала за медитации, което е едно прекрасно специално защитено пространство, където ще имаме медитация на живо след малко. А аз се включвам, за да ви напомня, че имаме наследени програми относно темата пари и това е натрупана опитност от нашите седем, а може и повече поколения назад. Над сто предци, които по генетичен път предават и ние приемаме буквално в нашите вени да текат наследени програми. И по специално на парите за темата, която работим от 01.12 до края на февруари.

В маратона за пари вчера правихме една прекрасна медитация за освобождаване на негативни програми, които сме наследили относно парите.

Може тази медитация да направите напълно безплатно като се присъедините в групата на маратона за безплатна първа седмица, където има бонус практика за самопомощ и ежедневна употреба за освобождаване от негативни емоции. Иначе тя може да се вземе отделно в сайта, но в маратона е препоръчително и задължително тази практика да се използва след медитациите, така че я получавате напълно безплатно като бонус плюс тази прекрасна медитация, за която така много се радвам, че имаше отзиви.

Очаквам и вие да се присъедините и да ми пишете какво усещате и как се чувствате, изобщо как ви действа медитацията. Дали имате съпротивления или сте се почувствали приятно, но каквото и да е споделете го в групата.

На безплатната първа седмица добре дошли сте като подарък от мен и може да поканите вашите близки и познати. Тази група ще остане, практиките от нея на запис също, така, че може да се възползвате от тях и да ги предоставяте на любимите ви хора при условие, че те се интересуват от темата за пари.

Това, което искам да ви кажа е, че в маратона за пари всъщност ще работим за много други неща.

Като парите са просто един краен точен измерител на много от нашите сфери в живота:

  • за здравето
  • отношенията
  • за това дали имаме страхове
  • блокажи
  • наследени вярвания и други, включително енергията на дома.

След 08.12 ще обърнем специално внимание в маратона на дома и неговото почистване, освежаване, както физически, така и енергийно, защото това е важно както за нашата енергия, така и за нашето семейство.

Ще работим с различни ежедневни ритуали:

  • медитации
  • неврографика
  • енергиен баланс

Всички те са за работа с подсъзнанието, където не подозираме какви програми са записани, но ще ги открием и освободим с тези методи.

И заповядайте да се възползвате от безплатната първа седмица. Може да намерите линк в уебсайта elenakalinova.eu, на страницата на маратона за пари или отдолу във фейсбук страницата. Така, че добре дошли сте да завихрим една групова енергия за получаване на изобилието, което е наше духовно право.

Да се освободим най-вече от ограничаващи вярвания, наследени травми, разбирания, които носим и които блокират нашите притоци на пари и изобилие. Благодаря много. Заповядайте за въпроси и коментари. Аз съм на линия и ще се радвам да съдействам. До скоро!

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук.

Translate »