Проблеми със зъбите или с връзката с Бог?

Как здравето на зъбите е свързано с връзката ни с Бог - Тета лечение с Елена Калинова

Имате ли проблеми със зъбите, мили приятели?

Да, знам, ще кажете има много причини човек да има проблеми със зъбите.

Освен това, че сме материални същества и всичко физическо ни влияе – храна, навици, профилактика, изглежда има и невидими причини 🙂

Има и „наследствени“ проблеми. Има и други.

Ние сме съвкупност от ум, Душа и тяло!

Зъбите, както и цялото ни тяло са отражение на нашите мисли и емоции.

Има и още…

Аз винаги съм се чудила защо другите хора имат големи, бели, здрави зъби, а аз – не.

Винаги ме е било срам и съм съжалявала, че съм ощетена в тази посока. Моите зъби са малки, но по-важното е, че не са били здрави, а това че не са изправени докрай е друг въпрос.

И така, реших да си направя Тетахилинг сесия и за зъбите си.

Благодаря на прекрасната ни Дени Владимирова, за нейните ефективни сесии и това, че се радваме на съвместната си работа 🙂

Това, което излезе в моята сесия бе следната програма на енергийно ниво: „Моята нарушена връзка с Бог“.

Знаете ли, че се случва подсъзнателно да обвиняваме Бог за загуба на близък човек в нашият живот или за друго обстоятелство, пред което сме безсилни и не зависи от нас?

Знаете ли, че това обвиняване или страх от Бог или прекъсната ни връзка с него по друга причина, може да се отрази както на живота ни, така и на почти банални неща като здравето на зъби, коса, нокти?

Сега разбирам защо винаги съм страдала от нездрави зъби, чупливи, меки, слаби нокти, проблемна коса.

Радвам се, че ОЩЕ една солидна подсъзнателна програма вече е трансфрормирана. Сега остава на физическо ниво да подобря грижата за себе си. Но вече съм на друго ниво – доста по-спокойна и вярвам, че с постоянство за здравето ще се радвам на видими резултати още тази година 🙂 Разбира се, за някои неща е нужно време.

Важното е преди всичко да си разчистим пътя от пречки и да си го улесним максимално, Така всичко, което правим след това ще се случва с лекота и ще има по-добър резултат. Постоянството също е ключово 🙂

И така, ако и Вие искате да разчистите някой проблем, заповядайте на индивидуална ТетаХилинг сесия, за да разберем какво стои зад него и да го трансформираме!

Заповядайте и на моята Фейсбук страница!

С любов,

Елена

Translate »