СамоУнищожителни програми – какво е да ги имаш?

Самоунищожителни Подсъзнателни програми - Тета лечение с Елена Калинова

Привет, Читателю!

Казвам се Елена Калинова.

Тези дни, докато работих с колеги по Тета лечение открих още от моите самоунищожителни програми. За щастие бяха трансформирани и успешно заменени с положителни :). (Като ТетаХийлинг практик, моя основна задача е да се грижа и подобрявам собственото си Подсъзнание. По този начин помагам на себе си и на тези, които ми се доверяват. 🙂

Какво всъщност означава това определение?

Когато съзнателно искаме нещо, но Подсъзнателно вървим в обратната посока. Знаем, че не е правилно това, което правим, обаче то е по-силно от нас и не можем да го спрем.

Именно затова Подсъзнателните програми са така мощни. Затова е важно да ги хващаме и изчистваме, заменяме с положителни, за да не се проваляме в различни сфери от живота си.

Моите програми бяха както генетични, така и от този живот, в детството. Също и уроци, които Душата ми е избрала да научи и опитност, през която да премине.

Въпросът е, че ако не можем да се справим с тези програми, те ще ни отведат в неприятни ситуации и преживявани. Това се случва, защото вървим срещу себе си.

Подсъзнанието е като програмирана информация, която искаме или не – следваме.

Как може да разберем дали имаме самоунищожителни програми в себе си?

  • Когато имаме цел, мечта. Започваме с малки стъпки съзнателно да правим действия, за да я постигнем, но скоро се саботираме, блокираме и се връщаме в изходна позиция. Например, когато искаме да отслабнем или търсим нова връзка. Тогава правим действия за това, но след това се отказваме – йо-йо ефектът е едно от следствията на наши страхове и уббеждения, които ни дърпат назад.
  • Когато не можем да се справим с проблем, в която и да е област от живота ни – здраве, взаимоотношения, пари, работа, бизнес. Не ни върви и срещаме постоянни пречки в нещо.
  • Когато срещаме повтарящи се модели и ситуации – едно и също, дори и с различни хора и места се повтаря като усещане, сякаш имаме Дежа Ву. Например – сменяме работата, партньора, живеем на друго място. Но сякаш няма разлика с предишното – отново същите проблеми рано или късно се появават.
  • Когато осъзнаваме, че правим грешка в поведението си и не можем да се спрем и не можем да си обясним защо е така. Например – държим се зле с партньора, ядем вредни храни или друго и знаем, че ова е грешно, но не можем да се спрем. На всичкото отгоре трупаме вина.
  • Когато страховете и блокажите ни пречат да вървим напред и да сбъдваме мечтите си, да се развиваме. Отказваме се когато нещо не се получи, проявяват се нашите страхове и разбирания – може и да не са наши, но ние ги носим и те ни движат назад.
  • Когато нещо или някой много ни дразни – той е там, за да ни напомни нещо за нас, което е нужно да отработим. Всъщност, ако някой ни дразни, той може и да не подозира, че го прави. Но ние така го възприемаме и проектираме собствените си разбирания и вярвания върху него. Това е доста мъчително и неприятно и вреди на взаимоотношенията ни.
  • И още много подобни..

Ако и Вие се припознавате поне в едно от тези определения, значи имате Подсъзнателен блокаж! И той Ви служи! Трябва Ви! Не го пускате, защото чрез него ще научите важен житейски урок!

А искате ли да знаете, че може да научите уроците си чрез любовта, без да е нужно да минавате през трудности и проблеми?

Като казах трудности и проблеми, сетих се че имах такава програма – Трудностите и проблемите ми помагаха да се развивам и да действам. Иначе стоях без да вървя напред в развитието си. Затова подсъзнателно си създавах сериозни проблеми. И наистина се наложи да развивам активно интуицията си и уменията си в различни посоки, за да се справя с тях.

Благодарна съм, че тази програма бе премахната и сега се развивам, без да си предизвиквам трудности. Напротив, сега се развивам от позицията на радостта, че упражнявам любимите си дейности. Професионално извършвам консултации по Тета лечение, както и създаване и оптимизиране на уебсайтове по индивидуални проекти. Безкрайно съм щастлива от тези две мои страсти и виждам как се допълват и как мога да бъда полезна на хората.

За кого е подходящо Тета лечението?

За всички, които имат житейски затруднения и са готови за промяна.

За предприемачите, които след като имат функционален уебсайт, могат да се развиват в дейността си, като изчистват убежденията си. Така ще ескалират бизнеса си на следващо ниво! Защото както всичко, което ни се случва, така и бизнесът ни зависи от нашата енергия. А нашата енергия е следствие от нашите мисли и емоции, които са следствие от Подсъзнателните ни убеждения!

Другата ми лична тема са децата и работата с тях. Особено малките деца – за тях се работи чрез майката.

В личен план съм доволна от постигнатите резултати за децата си, като разбира се винаги има какво да се желае и продължаваме напред 🙂

Ако желаете вместо трудности, да привличате възможности и чудесни нови хора, заповядайте за ТетаХийлинг консултация с мен!

Благодаря ВИ!

С любов,

Елена!

Translate »