Енергийно балансиране на Трета чакра ЗАПИС

ИМАШ ЛИ ОТ ТЕЗИ:

  • РАЗОЧАРОВАНИЕ

  • СРАМ

  • БЕЗСИЛИЕ

  • ГНЯВ

  • БАВЕН МЕТАБОЛИЗЪМ

  • НЕУСПЕШНА КАРИЕРА / БИЗНЕС

  • ЛИПСА НА ВЪТРЕШНА СИЛА, НА РЕШИТЕЛНОСТ, НА ВОЛЯ ?

За повече инфорамция, свържете се с мен : Viber : 0889383744

50.00лв.70.00лв.

Трета чакра – кога се блокира и как да хармонизираме?

Трета чакра и нашите намерения…

Здравей, Прекрасна и Добра Душа!

Дойде ред и на нашият Маратон за хармонизиране на Третата ни чакра 🙂

Трета чакра – Манипура отговаря за нашата вътрешна сила, решителност и и воля.

Намира се в областта на Слънчевия сплит. Цветът е ярко жълт и се върти по-бързо от Първа и Втора чакра.

Тази чакра е свързана с проявата на нашата Личност във външния свят. Тя отговаря за волята ни, за нашата значимост и влияние върху света, за конкретните ни действия във физическата реалност, за проявлението на оптимизма, увереността в себе си, концентрацията, контрола и самоконтрола при постигане на целите ни.

Хората с успешна кариера или бизнес имат отлично работеща трета чакра

Работата на тази чакра определя успешността на кариерата ни и високата ни активност в живота. За да има успех всеки ръководител на бизнес или екип трябва да има отворена и хармонично работеща Трета чакра. Това дава възможност за самостоятелност при взимането на решения и ефективно въздействие върху ситуациите на физическо ниво. В областта на слънчевия сплит се намира и канала, чрез който привличаме енергията на парите в живота си. Няма нужда да казвам повече за това, колко е важна тази чакра!

Когато Трета чакра е балансирана…

Хората, при които Трета чакра работи хармонично са успешни, уверени в себе си, имат чувство за собствено достойнство, имат благополучно развита кариера и умеят да изкарват пари. Поставят ли си цел, тези хора винаги я постигат. Може да се каже, че Трета чакра отговаря за успешното ни взаимодействие със социума на физическо ниво.

Можем да използваме измервателни уреди, за да разберерем състоянието на чакрите си, а също може и да се свържем със себе си и да разберем на кои определения за чакрите отговаряме.

Когато правим медитация или лична сесия, чрез Тета лечение, също е включено намерение за отваряне, синхронизиране и балансиране на нашите чакри чрез Висшата сила на Създателя.

Така, че при нашите енергийни практики, работим пряко и косвено и за балансирането на чакрите ни 🙂

Много хора се занимават с йога и с различни други медитативни и духовни практики и смятат, че чакрите им са добре развити и са наред. Дали това е така – може лесно да се разбере. Има ли човек липси във външния свят – липса на здраве, пари, любов, отношения, има ли наличие на страхове, съмнения, неувереност, ограничения – това означава, че има още какво да се направи за развитието на чакрите му. Правилната им работа винаги се отразява обратно към нас от физическата реалност!

Когато Трета чакра е блокирана…

Когато Трета чакра е блокирана хората изпитват несигурност, безпокойство, неувереност в действията си, или се стремят да контролират прекалено, или са нерешителни и изпускат момента. Постоянно имат спънки в бизнеса, проблеми с парите и кредити. Имат прекалени изисквания към другите и допускат гняв, агресия и други негативни социални проявления.
Блокираме я когато изпитваме срам и РАЗОЧАРОВАНИЕ. И ако с разочарованието някак си можем да се справим, то да се срамуваме ни учат още в детските ни години. Вменява ни се чувството на Спрам и Неудобство от другите относно няшите действия, желания, мисли и думи. И така растем… По този начин блокираме не само трета, но и втора чакра.
Ако искате да бъдете добър сътрудник и партньор в бизнеса хармонизирайте третата си чакра. Чрез нея ще засилите самоуважението и ще работите правилно с властта и парите. Трета чакра отговаря и за отношенията и мястото ни в социума.

Лечение на Трета чакра

Лечението на третата чакра е жизнено важно за запазването на здравия метаболизъм, балансирането на разпределението на енергията в тялото и определянето на посоката на нашия живот с подходяща отговорност и свобода. За да постигнем това, е необходимо да работим едновременно на две нива: вътрешното управление на енергията вътре в тялото и външното изразяване на тази енергия във външния свят. Когато работим върху двете нива, нашите воли се развиват до една точка, където можем да започнем да работим за социални и политически промени и да подкрепим съществуващата борба за общочовешко освобождение.

Както би могло да се очаква, най-напред трябва да се извърши вътрешната работа. Не можем да бъдем много ефективни във външния свят, ако личната ни енергия е вързана на възли вътре в собственото ни тяло. Развързването на възлите означава да надмогнем съществуващата инерция – старите модели на навици, които ни дърпат надолу, връзващите страхове от миналото, които ни управляват, парализиращото ни критично самонаблюдение, свързано с нашия срам, или натрапчивото отреагиране на нерешени конфликти. Надмогването на тази инерция е първата крачка в процеса на индивидуацията.

Ако не запалим огън във Втора чакра, за да се възпламеним и изтласкаме напред, не можем да вдигнем енергията в Трета чакра. Без огъня на увереността и ентусиазма не можем да посрещаме новите предизвикателства или успешно да поддържаме дисциплини като например ограничаваща диета или практика на медитация. Смятаме, че са обречени на неуспех, което само увеличава чувствата на срам и безсилие.

Да се разпалим…

Развитието на огъня означава да се увеличи метаболичната енергия. Първата стъпка в този процес е да прегледаме горивото, изразходвано за създаването на този огън, като обърнем внимание на диетата. Яденето на храни, бедни на мазнини, захар и добавки, които имат високи нива на комплексни въглехидрати и недостатъчно количество протеин и зеленчуци, помага огънят да се разгори напълно. Храненето през редовни интервали поддържа устойчивостта на равнищата на кръвната захар и равномерността на потока на енергията. Честото упражняване на аеробика за най-малко тридесет минути подпомага изпотяването на тялото, увеличава продуктивността на метаболизма и развива чувство на сила посредством увеличения мускулен тонус. Тъй като физическото ни състояние се подобрява, енергията ни тече по-гладко и самоуважението ни също се увеличава.

Недостатъчните трети чакри е необходимо да бъдат ангажирани в живота по начини, които осигуряват храна и поддръжка. Кои дейности ви оставят чувството, че сте енергизирани? Кои дейности ви оставят чувството на изчерпване? На коя от тези дейности реагира вашата система? Търсете дейности, които ви енергизират, и начини да увеличите времето си за тях.

Предизвикателствата и трудностите също могат да увеличат енергията ни, доколкото не са напълно съсипващи и невъзможни. Затворените хора се чувстват изчерпани и неспособни да посрещат предизвикателства, но рядко осъзнават, че именно тяхната затвореност ги държи недостатъчно заредени.

Източник: Интернет

Трета чакра в случаите на прекомерност…

може да създаде борба на силата, което само още повече увеличава излишъка.

Вместо това прекомерните трети чакри се нуждаят от отпускане, успокояване и освобождаване от контрола. Ръководената медитация, водеща до дълбока релаксация, е чудесна точка, от която да започнем. Това е време на спокойно отпускане и задълбочаване на контакта с тялото и ума. Практикуването на йога подпомага релаксацията и гъвкавостта, нежно премахвайки блокажи, които връзват разтягането. Предписването на бездействие без изисквания или цели позволява на третата чакра да се освободи от постоянното си тласкане напред и дава възможност на съответния човек да изпита по-дълбоко състояние на съществуване.

Нужно е също да преодолеем БЕЗСИЛИЕТО, ДА СЕ ТРАНСФОРМИРАМЕ ГНЕВА, ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ СИГУРНОСТТА И ДА ДЕЙСТВАМЕ, ДА ТРАНСФОРМИРАМЕ СРАМА.

Физическите активности и упражнения и йогата балансират и тази чакра 🙂

Заповядайте, Прекрасни приятели да се впуснем в това пътешествие ЗАЕДНО!

Да направим първата и най-съществена крачка – Енергийното балансиране на Подсъзнатено ниво!

Ще правим любимите ни практики по конкретните теми 🙂

Вижте ОТЗИВИТЕ от предишните маратони 🙂

След това с лекота може да преминем към физически действия и да ни се отворят нови възможности и хоризонти 🙂

ЗАПОЧВАМЕ НА 26.09.22 от 14 ч. БГ време!

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 30 ДНИ

ПРАКТИКИ : 8

ЗАТВОРЕНА ГРУПА ЗА ПОДКРЕПА И СПОДЕЛЯНИЯ

ТРАНСФОРМИРАЩИ ДОМАШНИ 🙂

ПОДАРЪК ЗА ВАС – ПЪРВАТА СРЕЩА ОТ МАРАТОНА БЕЗПЛАТНО!

ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ СРАМА

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

След това всичко ще има запис, практиките работят на запис и може да закупите Маратона на Запис 🙂

 

За повече инфорамция, свържете се с мен : Viber : 0889383744

ВЗЕМЕТЕ СЕГА!

Енергийно балансиране на Трета чакра ЗАПИС

50.00лв.70.00лв.

Translate »