Тета лечение за деца – метод, който помага на детето и родителите едновременно!

Имате ли затруднения с детето си?

Чувствате ли се безсилни, изправени пред маса проблеми за решаване?

Чувствате ли, че каквото и да правите, за да му помогнете, сякаш не дава резултат?

Детето Ви има ли затруднения в развитието си?

Или се чувства неприятно в средата от връстници?

Детето Ви има ли тревожност, страхове, притеснения, изнервеност, които често го навестяват?

Детето Ви има ли здравословни проблеми, като често боледуване, проблеми с апетита или по-сериозни?

Детето Ви има ли проблеми в детската градина или училище?

Или детето Ви е успешно и искате да подобрите още повече неговото представяне и подготовка?

Ако поне на един въпрос отговорът Ви е ДА, значи сте на правилното място 🙂

Готови ли сте за малко истина и можете ли да я понесете? Ако, Да, продължете да четете 🙂 Ако, Не, върнете се на тази статия, когато сте готови или когато не можете да търпите повече определен проблем и искате разрешение.

Знаете ли, че всеки проблем или затруднение в живота ни, произлиза от нашето Подсъзнание?

Нашето Подсъзнание, с цел да и пази и подобрява, съдържа цялата информация за самите нас, родовата ни система и предишни животи. През целият този път и още от раждането си , ние идваме с готови програми и убеждения, страхове и травми, като несъзнателно пордължавме да трупаме още. Добрата новина е, че всичко това ни служи, за да се научим на житейските си уроци и да придобием повече добродетели.

Още по-добрата новина е, че чрез Тета лечението можем да трансформираме блокажите на всички нива на съществуване и да превърнем проблема в ресурс за успех! Ако се грижим и обръщаме внимание на проблемите си, освен, че ще ги разрешим по най-добрият начин, усещането ни за живота ще се промени коренно в позитивна посока 🙂

Всичко това важи и за децата. Ако им помогнем навреме, ще може да отгледаме едни по-спокойни. уверени, щастливи деца. Важно е като родители да наблюдаваме децата си и да „хващаме“ това, което ги притеснява, за да можем да реагираме сега. Без да чакаме да порастнат, изтъкани от травми и комплекси и те да ги застигнат в някакъв момент от живота им.

Тета лечение е най-мощният енергийно трансформиращ метод, който работи на всички нива!

Как работим с деца?

С деца, аз лично, както и с моите собствени работа, чрез техният Висш Аз. По този начин можем да стигнем до истинската причина за определен казус. С помощта на Създателя и неговата енергия, трансформираме болката, травмата в ресурс и с лекота научавам житейските уроци.

Т.е. в самият процес участва родител, най-добре майката, като чрез нея се получава информацията за детето.Самото дете не присъства на сесията и не е нужно да бъде там.

Имайте предвид, че е най-правилно да се работи и със самият родител, тъй като той предава и негативните си програми на децата си.

!!!ВАЖНО: Методът Тета лечение не е заместител на традиционната медицина! Ако имате здравословен проблем, незабавно потърсете лекарска помощ!

Методът работи на енергийно ниво и не отрича и не заменя останалите класически методи за лечение! Тета лечението чудесно се комбинира с всички помагащи методи, които действат на физическо ниво!

Заповядайте за въпроси и коментари!

С любов,

Елена

За повече информация, свържете се с мен : Viber : 0889383744

Цена: 80 лв.

ВЗЕМЕТЕ СЕГА!

Тета лечение за ДЕЦА

Translate »