90-дневен Журнал за Благодарност – Бутик за моята Душа

Журнал за Благодарност е първият в България дневник, посветен на силата и мощната трансформация, чрез енергията на Благодарността. Това е специално създадено място, вашият личен ритуал, в който да записвате нещата, за които сте благодарни – от най-малките до наистина специалните. Така ще цените това, което имате и точно като тръмплин – чрез благодарността ще получите това, което желаете.

Журналът за благодарност е личен ритуал, деветдесет дневна програма, в рамките на която вие сте поканени да записвате поне десет неща за своя ден, които оценявате, че имате или ст еполучили или са се случили. С този ритуал вие ще започнете да цените повече това, което имате. По този начин, ще увеличите своята енергия на Благодарността, която да привлича към Вас още неща, з акоито да сте благодарни.

Бутик за моята Душа – Луксозен Журнал за Благодарност

Как ще бъде полезен за теб?

Попълвайки журнала за благодарност ще осмисляте, цените и осъзнавате истински стойностните неща и ще увеличите любовта, изобилието, радостта и чувството за удовлетвореност в живота ви. Журналът включва 90 страници, създадени с много енергия и внимание към детайла, като всяка една от тях съдържа:

  • Място където ежедневно да записвате поне десет неща, за които сте благодарни
  • Място за вашето позитивно утвърждение, което най-силно ви резонира за деня
  • Вашите три най-важни цели за деня, ако го попълвате сутрин, или трите цели, които вече сте изпълнили, ако го попълвате вечер
  • Трима души, към които изпитвате благодарност.

Има и специално място за отбелязване на  най-хубавият момент от деня ви.
Сред тези 90 страници се крият и няколко специални Покани за щастие, лични предизвикателства към вас самите, които са направени с цел да погледнете вътре в себе си и да затвърдите и преоткриете вътрешната си красота и лична сила.

Всички страници са красиво вплетени в нежна корица с медна спирала и магнит, за да ни напомня, че точно както магнитът привлича метала, благодарността привлича вътрешното спокойствие и Изобилие.

Журналът ще получите в красива опаковка, която е подходяща за луксозен подарък

Попълвайки тези страници, Вие ежедневно ще се замисляте и фокусирате върху положителните страни на всичко, което ви се случва. Така постепенно ще започнете да се чувствате по-щастливи и удовлетворени. А както знаем, това което привличаме е там където е нашия фокус.

За вдъхновение сме ви подготвили и красиви цитати, сладки мисли и утвърждения

Доставката НЕ Е включена в цената!

За повече информация, свържете се с мен : Viber : 0889383744

ВЗЕМЕТЕ СЕГА!

90 – дневен Журнал за Благодарност

Translate »