Беден съм от любов към…

Маратон за пари - Енергийна трансформация на блокажите към парите

Беден съм от любов.

Здравейте, прекрасни и добре дошли в страницата Тета лечение с мен – Елена Калинова, където се срещаме по повод нашата енергийна трансформация и работа с подсъзнанието.

Беден съм от любов към…

Знаеш ли, че можеш да си избрал да си беден, защото така показваш любовта си към майка си, баща си, към твоя род. И това се случва абсолютно несъзнателно. Може да се случи дори когато сме още бебета. И ако искаме да принадлежим и да обичаме свой родител или тази част от рода, които са били бедни, ние подсъзнателно се свързваме с тях чрез тази бедност. И разбира се не само бедността може да ни свърже с нашия род. Това може да са болести, здравословни проблеми, проблеми с отношенията. Може да е бедност, проблеми с работата, всякакви неща, но сега сме на темата за пари.

Сега сме в нашия маратон за парите, който ще е два месеца относно тази тема и програмите, които изчистваме, както мои, така и такива програми, които работим с клиенти.

Беден съм от любов към моето семейство, моите родители, моята майка, моите баби и дядовци. Когато примерно има дори раздяла между двама родители и детето остава при единия, много иска на подсъзнателно ниво да се свърже и с другия. Въпреки, че на битово ниво другият родител е отхвърлен, казваме, че нямаме нужда от него – това е заради болката, дълбокото нараняване. Ние винаги имаме нужда от двамата си родители. Когато сме при единия родител искаме много да се свържем с другия и можем да го направим чрез бедност, наднормено тегло, здравословни проблеми. Ако единия не е успешен в работата си, бизнеса си и всякакви други неща, които ние не си даваме сметка, че знаем, защото сме забравили всичко това.

То просто стои в нашата енергийна система на подсъзнателно ниво и докато тече нашия ден на:

  • училище
  • на работа
  • шофиране
  • прибиране
  • пазаруване
  • бързане
  • изобщо не си даваме сметка за нашата истинска същност в дълбините си, а просто действаме на едно повърхностно ниво и за да разберем наистина какво всъщност носим е нужно да започнем да го изследваме.

За съжаление се получава така, че започваме да изследваме нещата в себе си след като вече сме получили знак, че нещо не е както трябва, а това ще са някакви проблеми – здравословни, в отношения, с пари, в работа и така нататък.

Това ще е знак, болка, че нещо не върви както трябва и ако не разчетем сигналите навреме тези ситуации ще се задълбочават. Докато най-накрая се усетим, че освен видимите неща, които всъщност се оказват една илюзия, всъщност ние сме управлявани от нещо много по-мощно – от нашето подсъзнание, нашата енергия, това което носим в себе си като вярвания, разбирания и др.

Така, че ако вие сте бедни и се чувствате така, вие дори можете да имате много пари и пак да се чувствате бедни. Хубаво е да проследите историята на вашия род.

Ако поколенията назад са били бедни, това се е запаметило в клетъчната памет на всеки един от рода. И дори и да разполагаме с много пари, ние се чувстваме бедни. Нашите клетки познават тази опитност да сме бедни и да се чувстваме по този начин. Дори и да имаме много пари живеем в страхове да не ги загубим, и че после няма да ги има.

И може би искаме да пестим,

  • постоянно да трупаме и не само пари,
  • а да трупаме вещи,
  • храна,
  • да преяждаме от страх, че после няма да има.

И това е опитност, която е преживяна от нашите предци, които са били в тежки времена, войни, недоимък, всякакви липси и недостиг. Било им е много трудно дори обикновеното физическо оцеляване и продължаване на живота, така, че всичко това се е запаметило в нашите клетки и за това е важно да обърнем внимание как се чувстваме. Защото ако се чувстваме уплашени, ние объркваме своята система, объркваме си дори хубавите неща, които ни се случват.

Примерно получаваме подарък, бонус, премия – сума пари и дори да я имаме макар и повърхностно да сме спокойни, удовлетворени в нас на дълбоко ниво върлува един голям страх, че ще загубим парите, че няма да имаме.

И предавайки тази емоция на парите си и на всичко около себе си , се случва така, че :

  • тези пари могат веднага да бъдат загубени поради някакви обстоятелства, т.е.
  • да се получат извънредни разходи
  • непредвидени загуби
  • глоби или всякакви други обстоятелства, защото този страх толкова е голям, силен и запаметен в нас, че той материализира това, което ни се случва и ние си доказваме –„да, аз съм беден“, защото се чувстваме така.

Така, че може да проследите вашия род в поколенията назад дали е имал много бедни или богати, които са загубили своето богатство и са пострадали.

Изобщо информация за това какво се случва в рода. Целта е да имате логическо обяснение за своите чувства, усещания и то това може да са такива, които не сте преживявали, не знаете от къде са, но ги изпитвате.

Така, че може да си дадете една логическа равносметка защо се чувствате бедни, защо сте бедни. А как да трансформираме на подсъзнателно ниво, това се работи с конкретните методи и сте добре дошли в безплатната група на маратона за парите, с различни ресурси, които може да ползвате. Както медитации, така и техники за самопомощ, също и няколко молитви към ангели, допълнителни трикове и ритуали за привличане на пари. Така че, добре дошли сте.

А ние в маратона продължаваме до края на януари месец, за да отработим хубаво тази тема на енергийно ниво.

Сега ни предстои пречистване,

  • освобождаване на нашето физическо пространство
  • на дома
  • на работното място.

Повече инструкции можете да видите в лайфа в безплатната група, които направих преди малко, за да се възползвате. След това ще имаме още практики, включително аскеза. Който не знае какво е това ще обясня допълнително след около седмица. Искам първо да прочистим хубаво пространството си, за да можем да преминем нататък в практиките. Накратко това е да се откажем от нещо в името на друго нещо.

И както споделих в групата на маратона аз си бях направила аскеза – да се откажа от нещо за определен период в името на това да получа 10 000 лв. и моят резултат беше, че получих безвъзмезно пространство за работа и това за мен беше дори много повече от тази сума. Така, че ще обясня как се прави и сроковете, които искаме да си дадем. Това, което искаме да получим в замяна на това, което се отказваме.

Определено тази техника работи, ще я правим в маратона.

Подробно ще обясня след като отделим внимание на дома си. От утре е подходящо да разчистваме пространството си. Дала съм обяснение на какво да наблегнем във видео от безплатната група, така че влезте за да прегледате и да се облагодетелствате от тази информация за вас от мен.

Продължаваме нататък, защото темата е дълбока и е свързана с много сфери от нашия живот. Най-вече нашето енергийно ниво, от което искаме да освободим тежестите, товарите, наследствените негативни програми и др.. Както и негативните емоции, които изпитваме всеки ден, защото те свалят нашата енергия и ни затварят към това благополучие, което искаме на съзнателно ниво. А на подсъзнателно имаме страхове да живеем в изобилие, да живеем богато.

Имаме много страхове,

  • забрани,
  • обещания,
  • обети, които сме давали, за да се предпазим, за да сме в безопасност.

Именно там ще работим на подсъзнателно ниво да се освободим от всичко това, което ни държи в безопасна зона, но зона на бедност. Така, че благодаря ви за вниманието, добре дошли в безплатната група, а от понеделник заповядайте в продължението на маратона. Може да се регистрирате през уебсайта elenakalinova.eu. И хубаво да поработим в следващите почти два месеца. Първата седмица вече премина. Благодаря и до скоро!

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук.

Translate »