Болка, мъка, тъга от загуба или раздяла.

Здравейте, прекрасни. Вие сте в страницата Тета лчение с мен – Елена Калинова и в този тъмен час реших да ви пусна лайфчето, което бях замислила за днес.Ако таите в себе си болка, мъка или тъга от загуба или раздяла, какво се случва на енергийно и физическо ниво?

Тези емоции толкова тежки блокират нашето сърце и заемат мястото на любовта в сърцето ни, където трябва да са радостта и щастието. Когато преживеем през живота си събития, в който изпитваме загуба; в които преживяваме раздяла – това е дълбоко травмиращо за нас. Няма значение дали от родители, дали от приятели, партньори. Може би такива ситуации се повтарят периодично във вашия живот?


Тези емоции, които таим дълбоко в себе си изключително много тежат на нашето сърце и го затварят,сякаш го замръзяват. Също така не успяваме да имаме пълноценни и щастливи отношения за напред, защото сме затворили, запечатали сърцето си, тъй като нашето подсъзнание иска да го предпази от евентуална подобна болка. И тъй като подсъзнанието управлява 95% от нашия живот, то така управлява ситуациите и материализира ситуациите, хората, отношенията, които ние привличаме. Т.е. ако сме чувствали в нашия живот без значение кога (дали преди десетки години) такава болка:

  • от разочарование
  • мъка от загуба
  • от раздяла – тези емоции са така живи в нас всеки ден, както са били и когато това се е случило.

Те привличат, зареждат и материализират подобни хора и ситуации или ние се чувстваме по подобен начин.

Болка, мъка, тъга от загуба или раздяла.
Какво се случва на физическо ниво, когато запазим тези тежки емоции и не успеем да ги отработим?

  • Получаваме сърдечно-съдови проблеми
  • проблеми с белите дробове
  • с имунитета
  • кожни проблеми
  • астми
  • алергии

Така се проявяват тези емоции на физическо ниво, които са блокирали нашата сърдечна чакра, нашето сърце. Освен това нямаме пълноценни партньорски отношения или не успяваме да изпитаме дълбока удовлетворяваща любов към себе си, към близките си. Не се престрашаваме да се впуснем в дълбока любов, защото се пазим от евентуална болка, която вече сме преживели.


И така, ако искате да отработите на подсъзнателно ниво, ако искате да отработите ефективно и дълбоко тези емоции, да ги трансформирате, заповядайте в нашия маратон за сърдечна чакра, където правим точно това със специални медитации, техники и практики. Днес правихте също една такава медитация – беше втората ни среща. Срещите ни имат запис, така, че може да се включите по всяко време.


Добре сте дошли да отработим болка, мъка, тъга от загуба или раздяла. Заповядайте за въпроси и коментари, ако имате такива.

Радвам се да съм на линия. Радвам се да бъда полезна и очаквам, който има желание да сподели какъв казус го тормози

  • кое му омръзна да търпи.
  • какво му омръзна да се повтаря постоянно
  • кое го съсипва и го срива
  • кое е това, което ежедневно среща като проблем
  • и сякаш се задълбочава и не може да издържи повече


Мили хора време е вече активно да се освобождаваме от болката на миналото, травмите. Това казват и всички астролози и всички хора, които са запознати с енергията и какво се случва в днешно време, така, че позволете си да освободите себе си от товара на миналото, болката, травмите, тъга, да пуснете радостта и лекотата в живота си.


Заповядайте, ако желаете в групов маратон или на лична среща. Аз съм на разположение, ще се радвам да бъда полезна. Може да прегледате отзивите от нашите практики на хора, които са споделили в страницата https://elenakalinova.eu/ , меню отзиви, там има публикувани обратни връзки. Ще кача и още, но най-добре да зададете личния си въпрос, защото при всеки човек казусът е индивидуален и дали става въпрос за здраве, за пари, за любов, за партньори, за кариера, бизнес, имайте предвид, че всички причини се съдържат в нашето подсъзнание. С методът Тета лечение те се откриват, трансформират.

Методът работи на всички нива на съществуване.

Който си е подарил лична сесия може да говори за това като за преживяване, тъй като е едно просто да го коментираме и съвсем различно е да го преживеем и да се усетим на едно по-добро, по-ново и хубаво ниво след това като енергия. Именно нашата енергия е това, което задвижва нашия живот, бъдещите ситуации и ако ние не успеем да преработим нашите болки, травми, повярвайте че те ще бъдат наследени от внуци и правнуци. Ще повлияят косвено или пряко на нашите деца.

Това също се потвърди на прекрасния семинар, на който бях за силата на рода и от прекрасната Росица Гергова, за която благодаря. И тя потвърди също, че ако в човек възникне тежка емоция като болка, тъга, мъка, която той не успее да преработи или други емоции, те се наследяват, те биват повтаряни в поколенията напред, за да бъдат отработени. Така можем да направим добро както за себе си, така и за следващите поколения, а и за цялата семейна система, когато се погрижим за себе си.


Благодаря ви за интереса. Мога да разказвам и още. Заповядайте за въпроси по темите, които ви вълнуват. Ще се радвам да дам и моята гледана точка и ви желая приятна вечер.

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук

Translate »