Как да БОЛЕДУВАШ редовно? Изпълни само тези 2 стъпки! Ритрийт за възстановяване на ума, душата и тялото в 5-звезден комплекс

Как да боледуваш редовно и да се увериш, че хващаш всички възможни вируси и да се увериш, че всички настинки минават през теб. Всякакви грипове, белодробни, респираторни заболявания. Чуй как да го направиш само в две стъпки. Първо осигури си чувството на нетърпимост. Осигури си чувството, че мразиш нещо или някой, и че завиждаш на някой или че не можеш да търпиш.

Буквално казваш на себе си или на другия не мога да те дишам и така директно съсипваш белите си дробове.

  • Ако завиждаш на приятел
  • на близък
  • на колега за неговото семейство
  • за по-успешните му деца
  • за това
  • че изглежда по-богат
  • по-здрав
  • по-красив.

Ако завиждаш на другите за техните постижения, ако мразиш работата си, шефа си, деня си и много други неща. Ако мразиш дъжда, вятъра, студа, калта и така нататък. Ако не можеш да търпиш това, което ти се случва ежедневно, убеди се, че изпитваш тези чувства и продължавай да ги повтаряш поне 2 години.

Така си осигуряваш сърдечно-съдови проблеми плюс белодробни заболявания. Това е свързано изцяло с натрупване на негативните емоции на клетъчно ниво. И така ще бъдеш убеден, че можеш да боледуваш редовно. Ако това е твоята цел, изпълни само тези две стъпки. Увери се, че изпитваш тези негативни емоции – завист, омраза и нетърпимост и ги повтаряй ежедневно поне 2 години. Така ще се насладиш на различни диагнози и чести посещения в аптеката.

Ако обаче ти омръзна от това и вече си го правил и разбираш, че дори лекарствата не действат, дори различните терапии, които си правиш не дават очаквания резултат, то заповядай да отработиш тези негативни емоции на подсъзнателно ниво и да се освободиш от тях.


А ето и една идея – аз в момента се намирам в една солна стая, където може деца и възрастни да се наслаждават на пречистен, солен въздух, който както знаете е много полезен за дихателната система.


Каня ви на ритрийт през ноември от 18-20 за възстановяване на ума, душата и тялото в 5 звезден комплекс с прекрасните практики, които правим, медитации и невероятните условия, които предлага комплекса. Повече като информация ще намерите в моя уебсайт www.elenakalinova.eu и можеш да ми пишеш за въпроси.

А ако искаш да се освободиш от:

  • болести,
  • омразата,
  • гнева,
  • завистта,
  • това, което изпитваш като нетърпимост и още други емоции, които блокират твоето сърце и пречат на любовта и лекотата в живота ти. Заповядай на предстоящия маратон за енергиен баланс на сърдечната чакра, където ще се освобождаваме от тези негативни емоции активно. Процесът не е лесен, може да е некомфортен, неприятен, но след това продължаваме с една лекота и удовлетворение.

Започваме на 1.11. онлайн маратон, 30 дни , 8 срещи в подкрепяща група с практики, които работят на дълбоко подсъзнателно ниво и правим значителни трансформации.


Заповядай на моя уебсайт, за да разгледаш отзивите и от предишни практики и маратони, които сме правили. А сега, само сега можеш да се включиш за 29 лв. на промоционална цена за този изключителен маратон, 30 дневен, 8 срещи. Абсолютно символична цена, така, че заповядай, скачай бързо.


Ако искаш да започнеш да започнеш да изпитваш истинска любов в сърцето си, ако искаш да изпитваш състрадание към другите, ако искаш да спреш да блокираш собствената си връзка, собствените си партньорски отношения при положение, че имаш проблеми с отваряне на сърцето и истинската любов. Така със сигурност пречиш на твоите отношения със себе си и на партньорската си връзка. Ако искаш да хармонизираш и този аспект от живота си, заповядай, започваме на 01.11. Благодаря и до скоро.

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук.

Translate »