СПЕЧЕЛИ БЕЗПЛАТНА ТЕТА ХИЙЛИНГ СЕСИЯ! УЧАСТВАЙ В ТОМБОЛА НА 21.12.22!

Спечели безплатна Тета хилинг сесия с мен Елена Калинова. Добре дошъл в страницата Тета лечение.

Скъпи, уважаеми приятели, радвам се да ви съобщя, че на 21.12.2022 г. ще направя томбола за изтегляне на печеливш, които да се възползва от безплатна лична Тета хилинг сесия за отработване на свой казус, проблем и неговата енергийна трансформация на подсъзнателно ниво. Така че, заповядайте, запишете се с коментари под това видео, за да коментират и ваши близки и познати. Задължително оставете своето име, като по този начин заявявате участие в томболата. Един от всички ще спечели безплатна Тета хилинг сесия.

Който иска може да се възползва от коледните предложения – може да заявите една Тета хилинг сесия и заедно с нея да получите един месец от маратона за пари или да се възползвате частично от маратона за пари – един месец само за 39 лв. така, че коментирайте.

Задължително трябва да оставите своето име, за да участвате в томболата за безплатна лична сесия и може да отбележите ваши близки и познати като ги тагнете в коментари.

Отбележете тяхното име, за да запишете и тях, ако те имат желание, нека да коментират. Споделете това видео.

На 21.12.2022 г. ще направим томболата и един от всички участвали този месец ще спечели, така, че споделяйте, разпространявайте и се възползвайте. Може това да сте вие.

И помислете какъв казус искате да отработите. Може сега да затворите очи, ако е удобно, ако сте на спокойно място или когато това се случи да изгледате видеото отново. Затворете очи и си помислете кое е това, което най-силно искате да подобрите или пък да постигнете? Коя е вашата най-голяма болка, трудност или пък вашата мечта, към която се стремите, но изпитвате затруднения и тя сякаш ви бяга, а вие се мъчите да я достигнете? Какво е това, което искате да подобрите – вашето здраве, определен орган или система, които страдат, вашата енергия, вашите отношения с партньор, с дете, с родител? Искате да получавате повече пари, но не успявате за в момента? Искате да се чувствате по-добре на работа или да намерите нова работа? Искате хармонични отношения с вашите колеги, вашия шеф, с вашите близки и познати, или друго? Имате мечта за по-хубава фигура, или друга мечта?

Може да споделите в коментар каква е вашата мечта или какво искате да трансформирате на енергийно ниво. Този проблем, който привличате и който задържате, но искате да освободите. Нека заедно намерим каква е причината за този проблем и какви ползи ни носи той. Защо го държим? Да трансформираме тази програма и да почувствате освобождаване и олекотяване на вашия казус. Помислете какво е това, напишете задължително своето име в коментар, за да се запишете за томболата. Поканете ваши близки и познати също да участват. Напълно безплатна лична сесия ще спечели един от вас. Благодаря и до скоро.

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук.

Translate »