ИЛИ ПАРИТЕ ИЛИ ЖИВОТА / СЕМЕЙСТВОТО

Програми за парите

Здравейте, приятели. Добре дошли в страницата Тета лечение с мен – Елена Калинова. Знаете ли в процеса на маратона и относно отработване на наши подсъзнателни програми какви още интересни неща откриваме? Или парите или живота. Или парите или семейството и децата.

Имаме такива програми на подсъзнателно ниво, които изключват едното или другото, т.е. за нас е невъзможно да сме в безопасност и да имаме пари и е невъзможно да имаме семейство, деца и да имаме пари. Как се случват тези връзки с нашето подсъзнание? Когато например наш предтец е преживял опита да има богатство и това богатство назад във времето е било в опасни времена и неговият живот е бил застрашен, т.е.:

  • не е било възможно човек да бъде богат и животът му да не е в опасност
  • или да е преживял тази опитност в минал живот и да е бил поставен на ръба на живота си
  • или пък заплашван заради това, че има пари

Оттам тази опитност е запечатана в нашите клетки, в нашето подсъзнание, за да ни пази занапред . Целта на нашето подсъзнание е да ни пази в безопасност и съответно така материализира нещата, че ако искаме да сме в безопасност то не трябва да имаме пари и богатство.

Защото парите и богатството означават директно опасност и ние няма как да разберем дали имаме тези програми, ако не започнем да разучаваме и да търсим, да навлизаме в нашето подсъзнание.

Как може да се случи това?

Когато забележим в себе си страх, притеснение или видим, че реално имаме проблеми с парите и можем да вземем това като отправна точка и да започнем нашето пътешествие на дълбоко в себе си. Чрез метода Тета лечение това се случва изключително ефективно – да разберем на всички нива на съществуване какви програми стоят. Или парите или семейството, децата т.е. това е програма, която изключва едното или другото. Или можем да имаме пари, но това изключва семейството или можем да имаме семейство и деца, но това изключва парите.

Това са отново подсъзнателни връзки или програми, които са възникнали в следствие може би на:

  • страх
  • на ситуация, която е довела до това
  • че в нашето усещане е , че ето аз сега ще имам деца и оставам без пари

И това може също да е наследена опитност и в нас се получава тази връзка, тази асоциация, т.е. тук на подсъзнателно ниво каквото и да правим, ако не открием тази програма винаги ще бъдем с усещането:

  • че имайки семейство и деца ние ще бъдем в постоянна бедност
  • защото това сякаш ни блокира
  • сякаш ни пречи

Това са неосъзнати неща, но те управляват 95% от нашия живот, така, че заповядайте, трябва да влезете в маратона за парите, за да откриваме заедно какви невероятни връзки и асоциации имат парите в нашето подсъзнание, особено на опасност, особено на бедност и да ги разплитаме и трансформираме.

Има безплатна група на маратона, възползвайте се и заповядайте в продължението, което е до 31.01.23. Може да се включите по всяко време, има записи на срещите. Може да поканите и свои близки и познати и елате да осъзнаваме, да трансформираме. Плюс това който е в маратона нека сподели как върви аскезата за вас и справянето с ваша зависимост в името на това да получите определена сума пари. Така, че интересни неща правим.

Зависимостите, които имаме трябва да се освободят на подсъзнателно ниво, иначе се получава борба със себе си и така изхабяваме голямо количество енергия. Ако имаме зависимост и искаме да се освободим от нея първо ще започнем със своята воля и контрол. Това ще доведе до временен успех. Когато се изморим вече от това нещо – упражняване на тази постоянна , денонощна воля и контрол върху себе си отново на повърхността ще излезе мощната подсъзнателна програма, която е някаква полза от тази зависимост.

Ако имаме зависимост да пушим цигари или да пием алкохол, то това може да ни дава някакво спокойствие, безопасност, наслада или др. желано усещане.

Именно заради тази емоция ние сме зависими към тези вещества или:

  • хранене
  • преяждане
  • сладко
  • брашно
  • безалкохолно
  • захар

Когато сме зависими имаме полза от тази зависимост и е важно да се освободим с лекота от нея без да хабим собствената си енергия. То е като борба със себе си. Има една такава притча, че в нас живее добрият вълк и лошия вълк или кучета. Добрата и лошата половина и кой ще стана по-силен и по-голям – този, който храним. Но когато имаме зависимост те трябва постоянно да воюват помежду си. Това е една вътрешна борба със себе си, която изхабява огромно количество енергия. За да разберем какво държи като програма тази зависимост и тази негативна енергия трябва да направите Тета хилинг сесия. За да се открие на подсъзнателно ниво, да се освободи с лекота и на всичкото отгоре да се внедри позитивна програма, която да работи във ваша полза без да е нужно да се борите със себе си.

Можем да подпомогнем аскезата, която сме започнали в маратона с работа на подсъзнателно ниво, което е основния ефект на маратона. Там най-важното е да работим на подсъзнателно ниво с:

  • медитациите
  • с личните сесии
  • и други практики

Така, че включвайте се!

Може да се включите по всяко време. Сега има промоция да се включите само за първия месец или всеки, който си поръча Тета хилинг сесия ще получи задължително безплатно първият месец от маратона за парите.

Предстоят практики, които да ползваме до края на месец декември, а след това започваме и януари, така че практиките остават на запис и всеки може да ги изпълнява в удобно за себе си време. Колкото повече коментираме в групата, задаваме въпроси, толкова по-добри резултати получаваме.

Така, че благодаря за вниманието, скачайте в маратона, защото програмите за парите са много, блокажите са много и е нужно време и работа. Няма как да стане:

  • за една минута
  • за един ден
  • с вълшебна пръчка без да имаме нашата отговорност
  • без да работим по въпроса

За да постигнем резултат е нужно време, постоянство и работа по въпроса. За това маратона е два месеца, за да можем хубаво да навлезем в темата чрез различни практики да стигнем до своите осъзнавания и трансформации. Благодаря и до скоро.

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук.

Translate »