Видео отзив от Веси


Здравейте, казвам се Веси!

С Ели съм от самото начало – от първия й маратон с теглото. Там много неща отработих, много неща осъзнах. Разбрах от къде ми идват много блокажи и искам да ви кажа да си пишете писмата, да си правите практиките, защото аз в началото ги пренебрегнах, мислейки ги за абсурдни. Но се оказа, че са много полезни, много освобождаващи и разблокиращи нашето тяло.


Както ви казах аз отначало ги пренебрегвах, докато не сънувах един сън. Който ме насочи, че трябва да седна и да направя практиките, за да освободя тялото си от всичко натоварено, от всички блокажи. Първоначално всички неща ми се виждаха много странни и не можех да си представям това, което Ели говори по време на медитациите. Но с нейна помощ и с писането на писма аз успях и вече на 100% съм в медитацията и успявам да взема всичко от нея. В резултат на това се чувствам много добре.


В първият маратон – за теглото, когато Ели каза, че ще прави маратон за 1 чакра тогава ми се видя много странно. Бях чувала за чакрите, но не знаех как се работи и как се процедира. Не съжалявам, че се записах. Не съжалявам, че бях в това преживяване и много неща отработих. Тогава наистина си казах, че трябва да се взема в ръце, трябва да работя повече с моите блокажи.


Записах си лична сесия с Ели и тя наистина успя да ме върне назад във времето и да намери корена на моите блокажи.

Вече имам няколко лични сесии с Ели и наистина се чувствам много по-добре, защото имах огромни блокажи във вината, в страха, в притеснението. В момента един от тези блокажи е, че не можех да застана пред камера и да говоря. За мен беше огромен блокаж. Ставаше така, че като включех камерата и трябваше да кажа едно „здравей“, което буквално е нищо. Аз се просълзявах, не можех да говоря спокойно, имах чувството, че тази камера ще ме изяде. Много съм благодарна на Ели!

Наистина се чувствам много добре, душевно.

Сега ще споделя с вас. Аз живея в чужбина, но преди като си ходехме в България и като влезнех в нашата къща някакси ме задушаваше, не можех да стоя там. Трябваше да има около мен хора, сама не можех да оставам. Аз работя от много време с Ели и тази година като се прибрах просто това нещо го нямаше. Можех да стоя спокойна, сама. Даже ми беше много приятно да стоя сама в къщи. А преди за мен беше невъзможно да остана в къщи сама. Имах чувство, че всичко ме потискаше, задушавах се.


След като се прибрах от България и видях какви резултати имам и си направих още лични сесии с Ели. Отработих още много неща и изключително много съм й благодарна. Сега вече съм в четвърти маратон с нея (1,2,3 чакра и маратон за теглото) – още от самото начало. Искам да ви кажа, че Ели не само с медитациите успява да ни освобождава от блокажите, а и с рисуването на Неврографика. Която на мен много ми харесва и много ми допада. По този начин също успявам да разблокирам мои блокажи – при рисуването, при осъзнаването какво чувстваме при рисуването на тази Неврографика, която всеки може да прави. Не е нищо сложно. За мен е много приятно и ми действа много успокояващо.

Свържете се с мен

Последвай ме в фейсбик

Translate »