Отзив от Теди

-Здравейте, прекрасни хора! Казвам се Елена Калинова и съм практик по Енергийна трансформация. Използвам методи като Тета лечение, Енергийна матрица, Неврографика, Енергиен баланс. Днес с прекрасната Теди ще си поговорим за това как тя премина през маратона за енергийна трансформация на проблеми с теглото. Здравей, Теди!


-Здравейте, казвам се Теди!


-Какви бяха твоите казуси Теди, твоите намерения преди да започнеш маратона? Как премина през практиките? Какви неща наблюдаваше? И след това какви резултати имаш за себе си?


-Първо да кажа, че аз започнах да се трансформирам относно теглото с диети. Една приятелка реши да ми направи подарък с тази сесия, която ти организира като маратон. Аз приех подаръка. В началото ми беше изключително трудно абсолютно всяка една задача, която ни поставяше. Като трудност ще обясня – първата задача ми беше изключително болезнена. Болката беше в областта на главата, но аз не се отказах. През цялото време си слушах медитациите, правих практиките. Всичко стана от самосебе си. Целия пъзел се нагласяше сам и всичко беше изключително лесно само при слушането на самите практики.


Най-много ми хареса Неврографиката, защото там изпаднах в един собствен свят. Едно изключително успокоение, особено по време на заоблянията. Там си ми беше много, много приятно. Самите медитации случвало ми се е на моменти да заспя и нищичко, абсолютно нищо да не си спомням. Когато трябваше да се срещам с детето в себе си, аз нямам никакъв спомен за детството ми. Абсолютно никакъв. Това как съм си играла с някой, с кого съм се срещала, къде сме ходили. Нямах абсолютно никакви спомени. И с течение на времето като си правих домашни, самата съдба ме срещаше с хората от детството ми и те ми припомняха как са се случвали нещата.


-Уникално,Теди! Много се радвам, че ти си продължила въпреки, че си изпитала неприятни усещания. И това много често се случва, защото медитациите и всички практики работят на дълбоко подсъзнателно ниво, от където вадим нашите блокажи, страхове, убеждения, и на физическо ниво усещаме. Може да усещаме неразположение, но това е защото този блокаж излиза на повърхността и го освобождаваме. За това е важно да продължим, защото така ще имаме пълноценен резултат.


Именно за това говорим за енергийна трансформация, за разчистване на пътя, за сбъдване на нашето намерение и цел. Ако имаме някакви съпротивления, убеждения в себе си каквото и да правим в ежедневието си те са много по-силни и стоят в нашето подсъзнание. Автоматично буквално ни управляват. Когато се освободим от тях вече виждаш как започва всичко да се нарежда с лекота. Околната среда започва да отговаря на нашите нови позитивни програми. Участниците разбират как по друг начин се държат дори към тях за разлика от преди.


-Да, така е. Когато имахме за домашни да пишем писма и аз се чудих как така ще напиша писмо до мен самата. Заставам пред листа и нищо не ми идваше. Помислих си да си чуя пак практиката. Слушах, слушах и реших да започна нещо. Само написах първата дума и от там като, че ли всичко се изля изведнъж. Самата практика освобождава цялото съзнание и когато си правих домашните след практика всичко беше изключително лесно. Тези писма продължавам да си ги пиша към хората, към които имам да кажа нещо, но имам някаква пречка и не става това, просто не се случва. И си казвам – сега ще седна и ще си напиша едно писъмце и ще се получат нещата. И наистина. После разговора с човека преминава много лесно.


-Чудесно,Теди!


-Аз не мога да си обясня как стават нещата. В началото като ми говореше за сесия, медитация това ми беше толкова далечно и в един момент те нещата сами започнаха да се случват.


-Това е чудесно Теди, че си продължила, защото ние винаги сме така. Просто живота ни води да мислим логично, да се опитваме да си обясним нещата и на много от нас им липсва доверието към процеса, към живота. Но е хубаво, че ти си си позволила това да се отдадеш на процеса изпълнявайки и правейки домашните, които са изключително важни. Те са важни за всички вас, които искате да получите резултат. Аз също ги правя за себе си, за да се трансформирам, защото всеки има какво да работи и то ежедневно. Така, че всичко е от полза. Как ти хареса енергийния баланс например? Той е свързан с меридианите в тялото и работим с тялото, за да може да се раздвижим, да балансираме енергията. Как ти хареса това?


-Това е много хубаво, да. Когато правихме упражненията за енергийния душ, там чувствах се по-лека и като цяло преди маратона аз не приемах тялото си. Не можех да приема тук имах тлъстинка, там нещо друго. Аз не се приемах изобщо като се погледнех в огледалото. Но в края на маратона аз се чувствах много лека и като застанех пред огледалото, аз си го харесвах. Постоянно се въртях пред огледалото и си казвах – лелеее, какво красиво тяло имам. Аз не съм го виждала, не съм го забелязвала това тяло. Въртях се и се оглеждах по няколко пъти. Когато минех пред огледалото се спирах и се оглеждах. Наистина трансформацията се получи.


А от самия душ получавах едно олекотяване. Лекота на самото тяло. Все едно имах много мръсотия по тялото си. И тази мръсотия колкото и да търках в банята не се маха. Но с практиката този енергиен душ, просто изчезваше всичкото това нещо. Чувстваш се много по-леко, необяснимо е. Не намирам думи, с които да го обясня. Аз все едно се реех.


-Супер! Ами това е, защото нашите травми, блокажи се запечатват на клетъчно ниво и се манифестират в здравословното ни състояние. Когато започнем да ги освобождаваме, макар и да преминаваме през болката, през някакви неразположения; когато си позволим да освобождаваме едно по едно, ние ги освобождаваме и от клетъчната си памет и от енергийната система. Можеш да забележиш, че при теб или при други може да се случи. При всеки – като освободиш нещо, което ти е тежало на сърцето, на душата на негово място може да дойде нещо ново; нещо красиво; нещо, което си чакала; нещо, за което си мечтала или някой да ти каже нещо хубаво. Да получиш обратна връзка от околната среда. Под каквато и да е форма.


-Аз се чувствах тонизирана все едно съм била в банята и съм си взела един такъв освежаващ душ. Наистина се чувстваш тонизиран. Това малко изглежда нереално, но действително е така. Няма как да го опишеш. Чувството е много хубаво.


-Наистина и практиките остават на запис и може да си ги правите колкото пъти желаете и за да се възползвате максимално за себе си от ефекта. Един лавинообразен ефект на позитивна промяна.


-Да, аз продължавам да си ги правя и сега съм се включила в новия ти маратон и продължавам да ги правя и там. Въпреки, че ми се получават, просто трябва упоритост. За да се случат нещата не може просто ей така…тръгваш и правиш нещо и в началото-о, то не се получава и го захвърляш. Е, не става така. Вземаш листа и се упражняваш, упражняваш. За да се случи това нещо.


-Да, точно така. Но не е нужно да е през насилието на себе си. За това съветвам всички да споделят, защото колкото повече споделяте, толкова повече подкрепа получавате. И ако някой стигне до момента, в който не може повече да продължи винаги може да се обърне към лична сесия. Усмихвам се, защото имаше много въпроси какво представлява това и защо е нужно. И сега можеш да споделиш своите впечатления от нашата лична сесия.


-Да, точно. През цялото време, когато казваше, че имаме някакви затруднения и почувстваме, че се нуждаем от лична сесия да се свържем с теб. През цялото време си мисля каква е тази лична сесия. Каква е разликата между лична и групова сесия? В груповата сесия имаме енергията и на другите хора и просто самите практики, когато ги правим енергията на другите се усеща. Докато при личната сесия упражненията с тялото, с въпросите – аз не знаех как тялото ми само се движи напред, назад и отговаря. Просто личната сесия е уникална. И наистина имаш ли някакво затруднение, трябва да преминеш през лична сесия, за да усетиш от къде идва проблема.


-Да, изцяло на индивидуално ниво. Отиваме в корена на нещата, за да може да се трансформира, докато в груповата също трансформираме програми, които са свързани с групово ниво на съзнание. Така, че един човек може да се припознае във всичките програми, може в част от тях. Но така обхващаме по-широк периметър, докато в личната сесия работим конкретно за една тема, конкретно за проблема, който може да е от години, от минал живот, от генетично ниво, от този живот и други допълнителни помощи. Така, че да трансформираме на всяко едно ниво и човекът излиза по друг начин.


Можеш накратичко да опишеш по време на сесията как се чувстваше. И също това, което чуваме като осъзнаване или го преживяваме също може да не е приятно на пръв поглед, но е важно това, че го освобождаваме.Теди, можеш да разкажеш как се чувстваше ти.


-В началото на личната сесия усещах едно напрежение, един дискомфорт. Постоянно се потях. Просто не знаех от кое. Дори не знаех отговорът на въпросите. И след края на личната сесия вече яснотата е друга. Имам отговор на въпросите, знам от къде са се появили тези блокажи и най-важното, че вече имам други програми, които са ми спуснати и вече работят в положителна посока. А не както до преди това в негативна, защото всичко, което се трупа вече в един момент се затлачва и потокът няма как да се движи.


-Да, да. Чисто на физическо ниво какво усещаше и след сесията как се чувстваше?


-На физическо ниво усещах болка в слепоочието. В едното ми слепоочие усещах болка. Точно си го обяснявах като съпротива някаква и напрежение в цялото ми тяло. След самата индивидуална сесия всичко си беше нормално. Нямаше го това напрежение и тази болка от самосебе си отшумя.


-Супер! Теди, а по-спокойна ли се чувстваш?


-Да. Едно, че по-спокойна, но и по-уравновесена. Не така емоционална, както по принцип.


-Супер, супер! Това е много хубава, защото по време на процеса самото подсъзнание разбира, че отиваме в някакво болезнено място и започват да изскачат съпротиви. При всеки разбира се е различно. Абсолютно. Усещанията и осъзнавания. Но в общия случай може да има някакъв дискомфорт докато работим по темата, докато навлизаме, докато се получат осъзнавания и след това при трансформацията човек все едно е хвърлил някаква чанта с камъни от себе си и усеща лекота и свобода, релакс.


-Точно. Едно освобождение. По-свободно се чувствам.


-По този начин освен от енергийното си тяло освобождаваме от физическото си тяло, от родовата система, защото тези програми няма да бъдат наследени – негативните, защото сме ги трансформирали. И също така, ако са били в родовата система, те са освободени и от поколенията назад. Така, че дори и да не сме ги познавали, да не сме ги виждали, енергията съществува и работи в коя посока вече – зависи. Като работим и трансформираме ще работи в положителна за нас посока. Така, че на всички нива правим една промяна и тя започва да се материализира в нашия живот, а също даваме и домашно.

-Задължителни са домашните. И благодарение на тях имаме постоянство така да го кажа. Защото, ако нямаме домашни, изслушваме и до там. Но имаме ли домашни, те самите ни учат на постоянство.


-Действието е ключово след като направим трансформацията, за да затвърдим своите промени чрез действие. И аз като една добра ученичка също много държа да се изпълняват домашни и така да продължим напред, защото толкова мощна промяна се получава чрез тях.


-Така е, така е. Много хубаво! Бих го препоръчала на всички. Дори и в началото да им се струва нещо нелогично, не търсете логика. Няма логика, няма обяснение, то само се случва. И го препоръчвам наистина на всички.


-Много ти благодаря! Тук искам нещо да вметна за логиката. Аз стигам до извода, че логиката пречи в живота за мен лично. Така си обяснявам нещата, т.е. какво значи това? Ако имаме мечта примерно или желание, винаги нашата логика може да се намеси с ограничения, със задаване на въпроси и т.н., или да ни стопира. И пречи на нашия автентичен живот. Тук е място, време и пространство в тези маратони, в лични сесии, където ние се освобождаваме от това вечно мислещо и бързащо съзнание пълно със задачи, пълно с проблеми. И навлизаме дълбоко в своята същност, където да направим трансформацията. Това е изключително полезно за всеки един от нас в този забързан живот пълен с проблеми – ежедневни, какви ли не от сутрин до вечер – семейни, работни. Всякакви. Човек просто влиза в един коловоз, бърза. Постоянно се опитва да се надпреварва с времето и така започва да трупа умора, стрес, различни неприятни неща и да не говорим, че започва да се проявяват и различни негативни програми в реали проблеми. Така, че това е изключително ценно време и пространство, където можем да се насладим на едно потъване в себе си, на спокойствие, на хармония , на едно лично време. И в същото време да извършим изключително ценна работа за себе си, която да ни разчисти пътя за напред.


-Така е. Логиката тук не съществува. Наистина, препоръчвам.


-Много ти благодаря, Теди!


-И аз благодаря.


-Каним всички, който искат да се присъединят и до скоро.


-Да, осмелете се. Направете крачката, за да тръгнете. Първата крачка е много важна.


-Да, наистина, така е. Който се страхува, притеснява, нека знае, че винаги има на кой да разчита, на кой да сподели и да получи адекватна подкрепа. Не само празни приказки или съвет, който е някакъв абстрактен. А реално това, от което се нуждае, за да продължи напред.


-Така е. Благодаря ти!

-И аз благодаря много,Теди за интервюто! Чао, до скоро!


-Чао! До скоро!

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбик.

Translate »