Болка от изоставяне, предателство

Болка от изоставяне, болка от предателство. Ако си преживял изоставяне в детството си от родители, приятели.Ако преживяваш изоставяне от :

  • партньор,
  • предателство от близки,
  • това означава, че трупаш тази болка в сърцето си и това пречи на твоята любов, на твоя живот в любов и на отношенията ти с другите, който са блокирани от енергията на любовта.

Означава също, че ако задържиш тази болка повече от 2 години ще последват и здравословни проблеми със сърдечно-съдовата система или с белите дробове, с имунитета.

Заповядай да отработиш тази тежка емоция и добре дошъл в моята фейсбук страница Тета лечение с мен – Елена Калинова. Стартира нашия маратон за балансиране на сърдечна чакра, където отработваме тези негативни тежки емоции, които стоят в нашето сърце като болка, тъга, завист, омраза, злоба. Така, че да се освободим от тях и да направим път на любовта и на лекотата в живота си. Работим на подсъзнателно ниво, работим и с ежедневни ритуали.

Ако си преживял болка от изоставяне.Заповядай да се освободиш от тези натрупани негативни емоции в твоя живот.

От детството – ако си преживял болка от изоставяне, болка от предателство от родител, от близък, от приятел и ако продължаваш да преживяваш подобни емоции от партньори или други близки за теб хора време е да се освободиш от това и да спреш да привличаш подобни хора и ситуации.

Заповядай в нашия сърдечен маратон изцяло онлайн в група с много хубави практики и ежедневни ритуали. И ако поемеш своята отговорност да изпълняваш практиките и домашните ще получиш максимален резултат за себе си. До 15. 11 всеки, който заяви лична Тета хилинг сесия с мен може да избере предпочитания от него маратон – подарък. Той може да е от тези на запис или директно да се включи в текущия. Маратоните на запис са Маратон за теглото; Маратон за 1 чакра; Маратон за 2 чакра; Маратон за 3 чакра, а може и да се включи на живо в предстоящия Маратон за сърдечна чакра. Така, че добре дошли сте.

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук.

Translate »