Какво да очакваме от живите медитации?

Медитация

Чуйте какви са ползите от медитацията на живо и
Добре дошли в Маратона за Сърдечна чакра – Маратон за енергиен баланс

Какво да очакваме и какво можем да постигнем чрез живата медитация?Здравейте и добре дошли в страницата Тета лечение с мен – Елена Калинова. За мен е удоволствие да дам малко повече информация по въпроса за медитацията.

На кратко: живите медитации, които правим в онлайн маратоните както и в зала са медитации, които отработват подсъзнателни програми, убеждения, блокажи на групово ниво.

Те са изключително мощни, тъй като чрез тях постигаме нашата дълбока и качествена енергийна трансформация. За да има ефект за вас тази медитация, на която присъствате е нужно да постигнете своята релаксация. Именно за това е важно да сте в спокойна и тиха обстановка без да бързате за някъде, без да сте в движение и без да се притеснявате за предстоящи задачи. Важно е да се чувствате комфортно, спокойно, тихо. Ако при вас няма други хора, които правят медитация най-добре е да сте сами и да се свържете със себе си.


След това какво е важно? И какво означава за вас?

Как ще разберете дали сте постигнали ефект от медитацията?

Ако по време на медитацията имате усещания :

  • прозяване
  • може дискомфорт някакъв физически
  • хълцане
  • кихане
  • може да ви се доплаче
  • може да имате напрежение – това е освобождаване на тези блокажи от подсъзнанието, които излизат на повърхността.

Така, че без съпротивление, оставете се те да преминат. Именно за това е важно след медитацията да пиете повечко вода, както и да си осигурите време за почивка, тъй като това е една релаксация, която не предполага после да бързате и да се пришпорвате за нещо. За това е най-добре вечер да си правите тези медитации на запис, ако нямате време през деня.


Какво означава да имате ефект от медитацията на живо?

Това означава да сте постигнали по време на процеса осъзнаване, да сте си спомнили за ваше преживяване, да се припознаете в програми, които отработваме по време на медитацията. Да се сетите за отношения, за ваши случки, през които сте преминали през живота си. Това осъзнаване е резултат, който може да постигнете. Освен това в самата медитация ние заместваме тези негативни програми с позитивни.


Когато си спомните за така натрупани във времето ситуации по темата, след това всички вие, които сте в онлайн маратоните получавате практика изключително мощна, изключително ефективна. Тя е за самопомощ и за ежедневна употреба. С тази практика вие преминавате и освобождавате негативния товар от всички ситуации през вашия живот, за които се сещате в определената тема. Т.е. ако работим за гняв, за омраза започвате благодарение на медитацията да си спомняте за ваши такива преживявания. Вие може да сте ги забравили осъзнато, но подсъзнателно те живеят във вас и са напълно активни.

За това след като освободим блокажи чрез медитацията, след това всеки от вас е най-добре да направи тази мощна практика самостоятелно и да освободи максимално негативния товар от възможно повече ситуации,

  • отношения и други случки
  • травми
  • за които се сеща през целия си живот


Като това разбира се е дин процес във времето и може така с течение на всеки изминал ден да си спомняте и да разкривате пред себе си добре забравени, добре прикрити неща – болезнени, неприятни, които обаче носим със себе си и те живеят в нас и привличат допълнителни неприятности. За това е важно качествено да се освободим от този негативен емоционален товар.


Така, че, мили приятели, заповядайте на медитацията на живо и на Маратона за Сърдечна чакра

Добре дошли сте на следващия ни маратон от 01.11, в който да отработваме:

  • гнева
  • омразата
  • завистта
  • болка
  • мъка
  • тъга
  • който пречат и блокират нашата безусловна любов
  • нашето състрадание
  • нашата енергия на сърцето

Ще работим именно за нашата сърдечна област, която е свързана и с сърдечно-съдови заболявания при натрупани негативни емоции и не случайно много възрастни хора страдат от сърдечно-съдови заболявания. А за съжаление и по-млади хора в активна възраст също. Проблеми със сърцето, холестерол, високо кръвно, ниско кръвно, анемия и най-различни други.


Това се дължи като първопричина на подсъзнателни травми, блокажи, убеждения, наследени програми и след това когато престоят тези емоции повече от две години в нас се проявяват на физическо ниво като здравословни проблеми.


Също така в сърдечната ни област са белите ни дробове и ако страдате от респираторни:

  • чести бронхити
  • пневмонии
  • грипове
  • вируси и т.н. замислете се, че е важно да отработите вашата първопричина.

Защото вие по себе си може да прецените дали постоянното ходене до аптеката и харченето на маса пари за лекарства ви носи полза или това е нещо, което продължава с години без да има резултат. Разбира се тук не говоря да спрете лекарствата, а да обърнете внимание и на малко по-различна гледна точка, за да работите комплексно както на енергийно, така и на физическо ниво, за да постигнете пълноценен резултат.


Също така в сърдечната ни област се намира и тимусната жлеза, която отговаря за имунитета. Така , че всички който страдат от чести грипове, настинки и други добре дошли сте да се освободим на подсъзнателно ниво. Да направим нашата енергийна трансформация в маратона за сърдечна чакра и сърдечната ни област. Да пуснем любовта и лекотата в сърцето си и да започнем да привличаме едни по-хубави неща за нас и по-добри, и здравословни отношения.

Знаете ли, че освен физическите и здравословни проблеми:

  • ако ние не можем да изпитваме любов, а сме затлачени от болка
  • тъга
  • омраза
  • завист
  • ние пречим и на пълноценните си партньорски отношения, които тровим и не можем да изпитаме истинско щастие с човека до нас, защото ние самите сме блокирали сърцето си.


Така, че съм изключително щастлива, че от 01.11. започваме нашия 30 дневен маратон онлайн. Може да се включите от всяка точка на света и да гледате в удобно за вас време. Записите работят енергийно на 100% и са ефективни. Ако не може да присъствате на срещите на живо, можете да сте спокойни, че ще получите записа от срещата и така да работим за нашата пълноценна трансформация.


Скачайте в маратона, който е все още на промоция.

Само 29 лв., след това ще стане 50 лв. и дори с редовната си цена това е символична сума за качеството, за практиките, през които преминаваме. Освен това се радваме, че сме в група за подкрепа, за взаимопомощ, където всеки е свободен в едно безопасно пространство да споделя през какво преминава. Ако има затруднения и ако има нужда от съдействие да го получи своевременно, за да може да продължи напред.

Именно за това е ценно да сме в маратон, който продължава във времето и така навлизаме в един цялостен процес, през който преминаваме и постигаме наистина едно покачване на своето енергийно ниво. За това могат да свидетелстват хората, които са преминали през един или повече от маратоните.


Също това, което ми споделиха е, че ефектът идва с натрупване. Т.е. колкото повече присъстваме на различни практики, то получаваме все по-големи, все по-хубави резултати. Защото колкото повече изчистваме и се освобождаваме от излишни за нас неща, толкова по-добри възможности, моменти и усещания се разкриват през нас. Т.е. живеем в един по-добър баланс и хармония в себе си, като също по този начин ни отговаря и външната среда.


Така, че заповядайте който има и въпроси, нека да ми пише.

Ще сложа линк към това видео, за да може да се включите и добре дошли сте, както и на Ритрийта, който ще направим от 18-20.11 в Равда, в 5 звездния комплекс Емералд на живо да направим нашите практики, медитации и да се насладим на истински релакс.

Тридневен релакс- петък, събота и неделя:

  • в една прекрасна обстановка,
  • в спокойствието и тишината на есента,
  • и в нейната красота,
  • както и да се възползваме от прекрасните ресурси, които предлага комплекса -чудесен спа център, отопляем вътрешен басейн и други екстри, свързани с нашата почивка, възстановяване на ума, душата и тялото.


Добре сте дошли, очаквам ви и продължаваме напред. Ще има и гост лектор на Ритрийта и интересни неща, които ще ви покажа на живо, така, че предстоят ни прекрасни мигове заедно. Благодаря за вниманието и до скоро.

Свържете се с мен.

Последвай ме в фейсбук.

Translate »